Uncategorized

Obnovite boju između 2 bojanja!

Tocco Magico Aqualux preljevi za kosu

Formula za direktno bojanje kose koja u isto vrijeme i njeguje kosu. Proizvod Aqualux daje odlične rezultate prilikom bojanja, bez amonijaka i oksidanata. Multifunkcionalna boja je inovativna formula koja daje prirodne ili modne tonove. Može se koristiti kod pojave prve sijede kose za prekrivanje, a koristi se i za toniranje pramenova, s uvažavanjem prirodne kose.

Ovaj Multikompleks sistem je inovativna ekološka boja. Sadrži hijaluronsku kiselinu u gelu sa anti age efektom. Proizvod na bazi biljnih ekstrakata i betaglukana, njeguje i ima antioksidacijski efekt. Kosa ostaje sjajna, njegovana i daje prekrasan refleks u boji.
Uputa za uporabu: Nanesite preparat direktno na opranu i ručnikom prosušenu kosu. Rasporedite po kosi, izbjegavajući kontakt proizvoda sa kožom. Ostaviti 5-30 minuta ovisno o dubini željenog tona. Emulzirati toplom vodom i temeljito isprati. Nakon toga nanesite Tocco Magico regenerator u raspršivaču Leave in i oblikujte kosu po želji.

Aqualux Cinnamon, Cocoa, Drak Chesnut, Hazelnut, Intense Copper, Intense Red, Light Blond, Light Chesnut, Light Golden Blond, Neutral, Plum, Polar Ice

Spasite stvar u 2 klika, Aqualux preljev u boji naručite putem webshopa i kod Vas je za 2 radna dana!
Trenutno je u tijeku velika akcija, provjerite cijene!

POLUTRAJNE BOJE ZA KOSU