Poticaji za otvaranje vlastite tvrtke/obrta salona

Danas je na raspolaganju veliki broj različitih poticaja koji vam mogu pomoći u započinjanju poslovanja ako otvarate frizerski ili beauty salon, ili želite nadograditi i proširiti već postojeći biznis. U vrijeme kada je potrebno napraviti pravu stvar bez lutanja ili gubljenja energije i vremena, oslonite se na našu pomoć i saznajte potrebno, osmislite poslovni plan i jednostavno ostvarite željeno otvaranje vlastitog salona.

Već više godina tvrtka Top Stil LMS pomaže budućim vlasnicima u osamostaljivanju gdje kroz savjete i potrebne ponude za poticaje kod samozapošljavanja putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ili za Županijske poticaje, HAMAG poticaje, braniteljske poticaje, poticaje Grada Zagreba, te poticaje komora, usmjerava vas i pruža potpunu podršku.

Uz poslovni plan koji morate imati ako želite poticaj od HZZ-a, obavezan je i popis pribora i opreme koju će te kupiti uz bespovratne potpore.

  • Ukoliko ste početnik ili trebate savjet najavite se, dođite i izaberite opremu i pribor uz našu pomoć.
  • Ukoliko znate što želite, posjetite nas i uz pomoć naših stručnjaka, upoznajte se s našim asortimanom, a mi ćemo izradit ponudu koju možete priložiti uz poslovni plan.

Naravno da ovo možete napraviti i putem e-maila ili telefona, ali mnogo je jednostavnije kada sve možete vidjeti uživo i na licu mjesta sve saznati i dogovoriti.

Također, važno je osigurati kvalitetan pribor i opremu koji ćemo vam pomoći odabrati, jer upravo na toj će te opremi dugi niz godina svog poslovanja stvarati novu vrijednost za svoj salon i od toga se financirati. Kako naša tvrtka posluje preko 30 godina u Hrvatskoj do sada smo opremili veliki broj frizerskih i beauty salona, te su otvoreni i opskrbljeni upravo našom opremom i uz pomoć naših savjeta i danas posluju.

Ukoliko ste salon koji već radi i želite dopuniti izbor vašeg salona novim uređajima ili opremom putem poticaja HAMAG-a, Grada Zagreba, Županijskim ili drugim poticajima, slobodno nas kontaktirajte oko izbora najnovijih aparata i ostale prateće opreme.

Sredstva koja se odobravaju putem HZZ poticaja za kupnju opreme salona, također se mogu iskoristiti i za plaćanje knjigovođe, najma prostora i sl. kako bi uspješno startali samostalno.

HZZ Potpore za samozapošljavanje

Potpore za samozapošljavanje su državne potpore koje se dodjeljuju nezaposlenim osobama koje se odluče na pokretanje vlastitog posla, a prijavljene su u evidenciju Zavoda. Potpore za proširenje poslovanja su potpore koje se dodjeljuju poslovnim subjektima koji su već ostvarili potporu za samozapošljavanje i čije su ugovorne obveze istekle te su dokazali da su ispunili sve obveze prema zavodu

Cilj mjere

a) Potpore za samozapošljavanje
Financijska podrška nezaposlenim osobama koje odluče pokrenuti vlastiti posao.

b) Potpore za proširenje poslovanja
Financijska podrška korisnicima potpore za samozapošljavanje koji proširuju postojeće poslovanje

Trajanje mjere

12 mjeseci

Financiranje mjere za 2020 godinu

a) Potpore za samozapošljavanje do 100.000,00 kn
b) Potpore za proširenje poslovanja do 55.000,00 kn

Preporučamo vam sljedeće poveznice

Više na stranicama HZZ-a

HAMAG Bespovratne potpore

EU bespovratna sredstva

Natječaji za sufinanciranje Zagrebačke županije

Natječaji za sufinanciranje Splitsko dalmatinske županije

Natječaji za sufinanciranje Osječko-baranjska županija

Natječaji za sufinanciranje Međimurska županija

Natječaji za sufinanciranje Varaždinska županija

Natječaji za sufinanciranje Primorsko-goranska županija