Nema proizvoda u košarici.

Početna / Organska kozmetika za tretmane budućnosti

Organska kozmetika za tretmane budućnosti

Organska kozmetika nije samo „organski proizvedena“, već je i način života u skladu s prirodom.

Profesionalni stručnjaci osmislili su linije proizvoda vrhunske kvalitete s jedinstvenim formulama, sačinjene u potpunosti od sastojaka prirodnog porijekla, bez kemikalija, parabena, amonijaka i svega ostalog što šteti zdravlju čovjeka ili okolišu, 98% sastojaka su iz Bio organičkog uzgoja.

To nisu tek obični organski proizvodi, već preparati. Uz vrhunske formule, pakiranja se mogu 100% reciklirati – proizvodi su pakirani u aluminijske tube ili staklene boce boje jantara koje se koriste u farmaciji. Papirnati omoti su tzv. tree-free alternativa običnom papiru.

 

Zašto odabrati baš prirodnu kozmetiku koja izbjegava amonijak, umjetne mirise i bojila, te koja je prednost ove linije nad drugim sličnim proizvodima na tržištu?

Mijenja se svijest ljudi, te se sve više izbjegavaju štetne tvari u preparatima, one se ne testiraju na životinjama, no po čemu je onda ova kozmetika baš izdvojena kao drugačija?

S voljom da se pokrenu farme, uzgajaju na biodinamički način, svaka sjetva, berba i prerada odrađena je s načelima prirodnog odnosa čovjeka i prirode, a to može rezultirati samo povezanošću s prirodom. Ono što smo gotovo potpuno izgubili, činjenica je da se više ljudi razbolijeva zbog današnjeg načina života. Počni razmišljati o sebi, što koristiš i kako možeš sačuvati sebe i ovaj planet.

 

Vrati dječji sjaj svojoj kosi!

Nekada nije bilo toliko krema na raspolaganju, losiona za umirivanje kože od crvenila i slično, ali isto tako nije bilo toliko dermatitisa i ostalih problema s kožom koliko je danas. Koristilo se bilje, razne listove polagali na kožu, kuhali čajeve i napitke. Danas hrlimo u ljekarnu, a ovo je linija koja nas vraća u prirodu i pokušava vratiti u ravnotežu kosu i vlasište te promijeniti pristup sebi i korištenju preparata. Pravilnim načinom korištenja i dobrim odabirom šampona, maske i regeneratora, vraćamo u ravnotežu našu kožu (vlasište) i kosu, zaboravljamo na perutanja, masnoću ili suhoću te na sve ono što nam je smetalo i opterećivalo. Uz pomoć našeg frizera, kosa je opet kao dječja – zdrava i sjajna.

 

Organska kozmetika donosi nebrojene prednosti:
  • Za salon koji želi udovoljiti klijentima, brižno pazeći na njihovo krajnje zadovoljstvo i zdravlje.
  • Za salon koji želi izbjeći neugodne mirise kemikalija te brine o zdravlju svojih zaposlenika.
  • Za salon koji želi ponuditi uslugu bojanja s fokusom na zdravlje vlasišta zaštitom kože u interakciji pigmenta i kože.
  • Za klijenta koji želi siguran, nježniji i prirodni tretman s iznimnim rezultatima.
  • Za klijenta koji je svjestan važnosti prirodne kozmetike, jer već živi kroz prirodnu organsku prehranu i anti stres pristup životu.
  • Za klijenta koji je svjestan važnosti svega što koristi kako bi održao vlastito zdravlje i ravnotežu sa prirodnim okolišem.
  • Za klijente koji žele tretmane bojenja bez rizika za zdravlje vlasišta.
  • Za koloriste koji ne žele tragove boje na prstima.
  • Za tržište koje želi ponuditi prirodne tretmane s bojom koja ne sadrži amonijak i štetne kemikalije.

 

Profesionalci, pretvorite svoj salon u harmonizirajući wellness sa ritualom koji duboko relaksira tijelo i um!