Organska kozmetika za kosu danas je sve više tražena zbog svojih prirodnih sastojaka s kojima ne dolazi do oštećenja kose. Prirodna kozmetika za kosu proizvedena je prema jedinstvenoj formuli i sastojcima koji ne štete zdravlju čovjeka i okolišu. U našoj kategoriji organske kozmetike za kosu možete pronaći boje, kreme, gelove, losione za kosu i još mnogo toga. Kako bi odabrali odgovarajuću kozmetiku za kosu za sva dodatna pitanja i savjete naš stručan tim vam stoji na raspolaganju. Odaberite prirodne proizvode za kosu ugodnom mirisa koji neće oštetiti zdravlje vaše kose.

Organska kozmetika nije samo „organski proizvedena“, već je i način života u skladu s prirodom.

Profesionalni stručnjaci osmislili su linije proizvoda vrhunske kvalitete s jedinstvenim formulama, sačinjene u potpunosti od sastojaka prirodnog porijekla, bez kemikalija, parabena, amonijaka i svega ostalog što šteti zdravlju čovjeka ili okolišu, 98% sastojaka su iz Bio organičkog uzgoja.

To nisu tek obični organski proizvodi, već preparati. Uz vrhunske formule, pakiranja se mogu 100% reciklirati – proizvodi su pakirani u aluminijske tube ili staklene boce boje jantara koje se koriste u farmaciji. Papirnati omoti su tzv. tree-free alternativa običnom papiru.

Zašto odabrati baš prirodnu kozmetiku koja izbjegava amonijak, umjetne mirise i bojila, te koja je prednost ove linije nad drugim sličnim proizvodima na tržištu?

Mijenja se svijest ljudi, te se sve više izbjegavaju štetne tvari u preparatima, one se ne testiraju na životinjama, no po čemu je onda ova kozmetika baš izdvojena kao drugačija?

S voljom da se pokrenu farme, uzgajaju na biodinamički način, svaka sjetva, berba i prerada odrađena je s načelima prirodnog odnosa čovjeka i prirode, a to može rezultirati samo povezanošću s prirodom. Ono što smo gotovo potpuno izgubili, činjenica je da se više ljudi razbolijeva zbog današnjeg načina života. Počni razmišljati o sebi, što koristiš i kako možeš sačuvati sebe i ovaj planet.

Vrati dječji sjaj svojoj kosi!

Nekada nije bilo toliko krema na raspolaganju, losiona za umirivanje kože od crvenila i slično, ali isto tako nije bilo toliko dermatitisa i ostalih problema s kožom koliko je danas. Koristilo se bilje, razne listove polagali na kožu, kuhali čajeve i napitke. Danas hrlimo u ljekarnu, a ovo je linija koja nas vraća u prirodu i pokušava vratiti u ravnotežu kosu i vlasište te promijeniti pristup sebi i korištenju preparata. Pravilnim načinom korištenja i dobrim odabirom šampona, maske i regeneratora, vraćamo u ravnotežu našu kožu (vlasište) i kosu, zaboravljamo na perutanja, masnoću ili suhoću te na sve ono što nam je smetalo i opterećivalo. Uz pomoć našeg frizera, kosa je opet kao dječja – zdrava i sjajna.

Organska kozmetika donosi nebrojene prednosti:
  • Za salon koji želi udovoljiti klijentima, brižno pazeći na njihovo krajnje zadovoljstvo i zdravlje.
  • Za salon koji želi izbjeći neugodne mirise kemikalija te brine o zdravlju svojih zaposlenika.
  • Za salon koji želi ponuditi uslugu bojanja s fokusom na zdravlje vlasišta zaštitom kože u interakciji pigmenta i kože.
  • Za klijenta koji želi siguran, nježniji i prirodni tretman s iznimnim rezultatima.
  • Za klijenta koji je svjestan važnosti prirodne kozmetike, jer već živi kroz prirodnu organsku prehranu i anti stres pristup životu.
  • Za klijenta koji je svjestan važnosti svega što koristi kako bi održao vlastito zdravlje i ravnotežu sa prirodnim okolišem.
  • Za klijente koji žele tretmane bojenja bez rizika za zdravlje vlasišta.
  • Za koloriste koji ne žele tragove boje na prstima.
  • Za tržište koje želi ponuditi prirodne tretmane s bojom koja ne sadrži amonijak i štetne kemikalije.
Profesionalci, pretvorite svoj salon u harmonizirajući wellness sa ritualom koji duboko relaksira tijelo i um!

Prirodne boje za kosu (3)

Prirodni gel za kosu (2)

Prirodne kreme za kosu (4)

Prirodni losioni za kosu (2)

Prirodne maske za kosu (6)

Prirodni regeneratori za kosu (2)

Prirodni šamponi za kosu (15)

Prirodni serumi za kosu (8)

Prirodeni sprej za kosu (4)

Prirodni vosak za kosu (4)