Novosti

Ultimativni prekooceanski luksuzni kruzer Scenic Eclipse opremljen jedinstvenim proizvodom EDEN PLUS

Novi luksuzni putnički brod za otkrivanje polarnog neba i mora, Scenic Eclipse, prvi takve vrste u svijetu koji je u pulskom brodogradilištu Uljanik izgrađen za tvrtku Scenic, australskog brodovlasnika Glen Moroneya, napušta jadranske vode 27. srpnja 2019. i plovi za Reykjavik da primi prve goste na brodu za svoje prvo putovanje.

Luksuzni kruzer, nazvan Scenic Eclipse, moći će primiti 409 osoba, uključujući i posadu, a izgrađen je za plovidbu na svim morima, uključujući polarne i tropske krajeve a za koje je potpuno opremljen. Posebno je “ojačan” za plovidbu u teškim vremenskim uvjetima i zamrznutom moru te zadovoljava zahtjeve visokih ekoloških standarda. Također sadrži i mini podmornicu za podvodne avanture kao i dva helikoptera za istraživanje nepristupačnih područja.

Brod je dugačak 165,70 metara, širok 21,50 m i može doseći brzinu od 17 čvorova. Scenic Eclipse je namijenjen najvišoj klasi putnika koji će uživati u 114 luksuznih kabina, dok je za posadu osigurano 138 manjih. Scenic Eclipse postavlja standarde u krstarenju oceana u smislu tehnologije, veličine i luksuza. Najsuvremenije sigurnosne značajke omogućuju dostupnost odredišta o kojima drugi mogu samo sanjati.

Scenic Eclipse je dizajniran da pruži vrhunski doživotni doživljaj za svoje goste na Arktiku i Antarktiku. Dok odlazi na krstarenje oceanom putovanje podiže na novu razinu – spajajući luksuz, otkrića i sigurnost te pružajući gostima mogućnost da istražuju više i izvan onoga što se prije moglo zamisliti: od prirode, kulturnih susreta i povijesnih gradova do antičkih spomenika.

Zadovoljstvo nam je što je tvrtka Scenic prepoznala kvalitetu i luksuzan dizajn brenda Maletti tako da će svim gostima kruzera biti na raspolaganju vrhunska spa usluga koju omogućuje inovativno rješenje Vapomist&Igloo EDEN PLUS glavopera s kupolom.

Tvrtka Top Stil opremila je frizerski salon na luksuznom kruzeru Scenic Eclipse, te svojom ponudom doprinijela dizanju kvalitete i ponude luksuznih usluga i ukupnog doživljaja svojih gostiju.

Uz provođenje tretmana parom uz dodatak omiljenog eteričnog ulja i LED svjetala u boji, masažu vlasišta i ugodnom masažom leđa svim gostima kruzera Scenic Eclipse želimo da dožive kompletno opuštajuće iskustvo s pogledom na more.