Novosti

Tko stoji iza branda label.m?

Sacha Mascolo-Tarbuck, Global Creative Director, 42 god

Kao kčerka suosnivača Tonija Mascola, Sacha je doslovno rođena u frizerstvu.

Sada je Globalni Kreativni Direktor kompanije. Sacha je još u najranijim godinama svog djetinjstva imala kreativnu viziju i talenat te je nadmašila svoje vršnjake i preuzela upravljanje brendom koje je bilo presudno za kompaniju Tony&Guy u postajanju ‘Super Brenda.’

Sa brojnim priznanjima na njeno ime , Sacha je namlađa osoba ikad koja je osvojila nagradu ‘Najboljeg novog frizera’ na Britanskoj dodjeli frizerskih nagrada sa samo 19 godina!

Nakon toga je pobijedila na na natječaju za najboljeg frizera godine 1999.

Osim tih prestižnih nagrada , njezinim uspjesima nije bilo kraja. Osvojila je također prestižan naslov ‘Udruge frizera’ godine 2010/ 2011.

Njezin dinamičan pristup također je inicirao i nadolazeću suradnju sa nekim od najtraženijih Britanskih dizajnera uključujući Gilesa Deacona i Jean-Pierre Braganzu!

Sacha je suosnovala profesionalnu liniju proizvoda za njegu kose label.m skupa sa svojim ocem Tonijem koja u 2013.godini postala Službeni proizvod za njegu kose London Fashion Weeka– što je prvi sponzorski proizvod takve vrste ikad!

Proizvodi label.m za profesionalnu uporabu postali su pravi svjetski hit zbog , ispred svega, svoje kvalitete te inovacija u samom sastavu proizvoda.

Naša kolekcija je mjesto sudaranja umjetnosti i znanosti. Inovativne, istestirane formule kombiniraju ekskluzivne tehnologije sa prirodnim aktivnim sastojcima i esencijalnim uljima kako bi osigurali vrhunske preformanse i besprijekorne rezulate., nadodaje Sacha.

Osim proizvoda za njegu kose, profesionalni frizerski pribor label.m-a je testiran na pozornici vrhunskih frizerskih revija i u backstageu revija visoke mode te je stručno dizajniran kako bi dao beskompromisno dobre rezultate.

Dinamičan posao i ljubav prema istom je rezultiralo time da Saša je upravljala i kreiranjem Tony&Guy Magazina i pod njezinim suuredništvom magazin je nagrađen kao Najbolja potrošačka publikacija APA nagrada.

Tijekom svoje karijere, Sacha je blisko surađivala sa fotografskim gurom Davidom Bailey-om i on je bio glavni stilista na snimanju brojnih visoko kvalitetnih magazina- njezina lista slavnih suradjika je uključivala: Erin O’connor, Helena Christensen, Jamelia, Jerry Hall, Lizzy Jagger, Sadie Frost i Cat Deeley.

Njezini edotorijali uključuju British Vogue, Italian Vogue, L’Uomo, Harper’s Bazaar, Tatler, Wig, Elle, The Sunday Telegraph, plus shows za Calvin Kleina, Pradu, Versacei Helmuta Langa.

Sa okom za detalje i strašću za modnu industriju, saša je također postala članicom British Fashion Council-a u 2010 te doprinosi uzbudljivim novim projektima kao što je Vogue Fashion Fund!

label.m proizvodi

[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”4669,4670″ content_images_size=”full”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]