Nema proizvoda u košarici.

  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
Početna / Novosti / Spasila sam oštećenu kosu nakon mjesec dana bez šišanja

Spasila sam oštećenu kosu nakon mjesec dana bez šišanja

Kosa vam je jako oštećena blajhanjem, minivalom ili agresivnim bojama? Frizer je rekao da joj nema spasa i da se morate ošišati?
NE MORATE!
Pratila sam njegu klijentice koja ima jako dugu kosu toliko posvjetljenu i uništenu blajhom da sam mislila kako joj zaista nema pomoći. Ali ima. Linija Repair toliko je moćna da će vratiti vlagu, elastičnost, sjaj i mekoću i jako uništenoj kosi. Neću vam reći da je isto moguće postići u jednom tretmanu, ali redovnim korištenjem ove linije svakih 5 dana, vaša kosa može opet blistati kroz mjesec /dva. Nekome će trebati manje, a nekome više tretmana ovisno o podatnosti kose.

KAKO SE IZVODI TRETMAN?
Tretman započinje pranjem kose repair samponom. 2 šamponiranja i nakon toga kosu omotamo ručnikom na par minuta kako bismo iz nje izvukli vodu i sprijećili masku da klizi s vodom niz vlas.

Bitno je da maska prodre u vlas njenom cijelom dužinom. Maska ima posebna svojstva koja otvaraju kutikulu i dozvoljavaju na taj način svim hranjivim i obnavljajućim sastojcima da uđu duboko u vlas. U posudicu stavimo 1 do 2 žlicice maske i pomiješamo je s pola žlicice ulja. Tako pripremljenu masku ravnomjerno rasporedimo po kosi cijelom dužinom, raščesljamo je i za jako oštećenu kosu držimo je maksimalno 10 min. Nije je potrebno zagrijavati, ona će super odraditi posao na sobnoj temperaturi. Nakon 10 minuta masku isperemo i opet isfrotiramo kosu.

Nakon sto smo kosu lagano posušili ručnikom nanijeti ćemo regenerator. On ovdje ima svojstvo zaštite na način da će zatvoriti kutikulu i na taj način osigurati da maska koja je unutra, ostane unutra i vrši zadaću obnavljanja i dubinske reparacije kose. Regenerator rasporedimo po kosi, raščesljamo i ostavimo da djeluje svega nekoliko minuta te ga potom isperemo. Kada je kosa čista zamotamo je u ručnik i prije samog feniranja na kosu nanesemo još malu količinu ulja.


U setu sa slike imate sampon, regenerator i ulje dostatno za 2 mjeseca uporabe. Šampon ne sadrži umjetne sastojke koji rade pjenu, šampon je hidrotonični i pjena se aktivira dodavanjem vode. Vrlo mala količina, velićine kovanice od 1 do 2 kn dovoljna je za jedno pranje. Za tretmane intenzivnog obnavljanja potrebno je kupiti i masku koja je 250 g i dugo će vam trajati.
Isplati li se uloziti taj novac u zdravlje i ljepotu kose? Ako se ne zelite šišati i čekati godinu do dvije da kosa naraste – isplati se. Ovo je najbolji mogući profesionalni set za njegu oštećene kose koji možete naći na tržištu i koristiti kod kuće.

 

Tekst: Irena Vidaković

Moroccanoil najbolji proizvodi za njegu kose! Baza svih proizvoda je Moroccanoil treatment koji sadrzi posebnu formulu koja kosu hrani, obnavlja i štiti. Formula koja sadrži najbolje arganovo ulje prepuno vitamina i antioksidansa koji usporavaju starenje nase kose i kože, u potpunosti se upija i ne ostavlja masne tragove te ubrzava proces sušenja kose.
Moroccanoil proizvodi dostupni su u salonskim, ali i maloprodajnim pakiranjima. I vi u svom domu mozete koristiti MOROCCANOIL.