Novosti

Shampooheads – brend za vaše male buntovnike

Mirišljavim formulama Shampooheadsa neće odoljeti nijedan dječji nos…

Ono što ove proizvode čini drugačijima od ostalih jesu posebno osmišljene formule koje ne izazivaju iritacije i suze a djeluju nježno, hranjivo i hidratizirajuće na kosu.

Stručnjaci koji su radili na specijalnim formulama Shampooheadsa posvetili su posebnu pažnju osmišljavaju pravog rješenja koje bi bilo nježno za djecu a istovremeno vrlo učinkovito.

Postoji devet razloga zašto biste svoje klince trebali počastiti s Shampooheads proizvodima:

  • Ne sadrže gluten
  • Ne sadrže parabene
  • Sadrže 98% prirodnih sastojaka
  • Nisu testirani na životinjama
  • Dermatološki testirani
  • pH balansirani
  • Formule ne izazivaju suze
  • Hiperalergeni
  • Sadrže prirodne ekstrakte voća

Shampooheads nudi dvije različite linije proizvoda koje potpuno zadovoljavaju potrebe vaših klinaca – linija Toddler namijenjena je djeci 2 do 5 godina života, a Shampooheads Professional djeci i tinejdžerima od 6 do 18 godina.

ZA DJECU I TINEJDŽERE OD 6. – 18. GODINE ŽIVOTA

Strawberry Kiss je formula obogaćena ekstraktom pamuka. Drvo pamuka porijeklom iz suptropskih zemalja proizvodi kremasto bijele cvjetove. Kosu ostavlja mekom, glatkom i bez težine.
Strawberry Kiss Shampoo (500ml) je profesionalni šampon za svakodnevnu njegu nježne mekane i normalne kose. Obogaćen je ekstraktom mekog pamuka koji čini kosu hidratiziranom.
Strawberry Kiss Conditioner (200ml) je profesionalni regenerator za svakodnevnu njegu nježne, mekane i normalne kose. Obogaćen je ekstraktom pamuka koji čini kosu hidratiziranom i glatkom.

Tropical Twist je formula obogaćena ekstraktom manga porijeklom iz južne Azije. Mango je voćka živih boja koju zovu breskvom tropa. Kosu ostavlja intenzivno nahranjenom i hidratiziranom.
Tropical Twist Moisturizing Shampoo (500ml) je profesionalni šampon koji jača i hrani gustu, grubu i kovrčavu kosu. Obogaćen je ekstraktom manga, čisti i vlaži neposlušnu kosu.
Tropical Twist Moisturizing Conditioner (200ml) je profesionalni hidratantni regenerator koji jača i hrani gustu, grubu i kovrčavu kosu. I on je bogaćen ekstraktima manga. Ovaj regenerator hidratizira te omogućuje lakše raščešljavanje neposlušne kose.

Bluberry Burst je formula obogaćena osvježavajućom mentom. Menta je poznata diljem Europe, Sjeverne i Južne Amerike, uzgaja se u Africi i Aziji. Osvježava kosu i vlasište.

Blueberry burst Cleansing Shampoo (500ml) je profesionalni šampon koji vraća sjaj i svježinu svim tipovima kose. Obogaćen je ekstraktom mente.

Blueberry Burst Sculpting Gel (200ml) je profesionalni gel za oblikovanje, sadrži jaku formulu za korištenje na mokroj i suhoj kosi te održava frizuru postojanom.

Swim formula je obogaćena mahunarkom Guar Bean koja raste u Indiji i Pakistanu. Uklanja klor kako bi kosa i koža bile svilenkaste, podatne i sjajne.

Swim anti-klor šampon, regenerator i gel za tuširanje (200ml) je 4 u 1 proizvod koji brine o plivačevoj kosi i koži koja je često oštećena od mora, soli, zagađenja i kemikalija iz bazena.

ZA KLINCE OD 2 DO 5 GODINA ŽIVOTA

Awesome Annie Shampoo & Body Wash (300ml) je blagi šampon i gel za tuširanje za gustu, grubu i neposlušnu kosu.

Awesome Annie Detangling Conditioner (300ml) je blagi regenerator za gustu, grubu i kovrčavu kosu.

Busy Bob Shampoo Conditioner Body Wash (300ml) je šampon, regenerator i gel za tuširanje za dječake i sve tipove kose. Obogaćen je ekstraktom mente.

Shampooheads nije običan brend za djecu i tinejdžere – riječ je o proizvodima iza kojih stoji priznata britanska stručnjakinja za zdravlje obitelji Dr. Miriam Stoppard.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6778″ content_image_size=”full”]