Novosti

Pretvorite svoj frizerski salon u spa-salon

Postanite frizerski salon s vrhunskom spa uslugom uvođenjem inovativnog rješenja – Vapomist & Igloo kupole, brenda Maletti. Inovativno rješenje Vapomist & Igloo dovodi tijelo i um u blagotvorno opušteno stanje.

Maletti patentVapomist & Igloo (kupola za glavoper)

Jedinstven proizvod koji nudi mogućnost provođenja tretmana parom i ispiranja hladnom vodom… ‘Eden plus’ glavoper opremljen je foteljom za spuštanje i s integriranom funkcijom masaže te LED svjetlima u boji unutar kupole glavopera, što kijentima pruža kompletno opuštajuće iskustvo.

Uređaj Vapomist ispušta paru kojom se pruža dodatni relaksirajući ugođaj, posebno kad u vodu dodate nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja, para se izvanredno nadopunjuje sa šamponom ili bilo kojim drugim preparatom za njegu, a kroz otvore za ruke na kupoli (Igloo) pružate svome klijentu opuštajuću masažu vlasišta, a rezultat je sjajna, zdrava i podatna kosa.

Glavoper opremljen funkcijom za tretmane parom ima široku primjenu. Svestranost proizvoda naglašena je mogućnošću povezivanja pare, koja otvara kotikulu kose, sa šamponima i ostalim proizvodima za njegu kose kojima se postiže maksimalni učinak ovog tretmana. Omogućuje vam da svojim klijentima ponudite novu vrstu usluge, uz zajamčeni pozitivan ekonomski učinak za salon i njegov imidž.

Zadovoljstvo klijenata prisutno je već od prvog tretmana!

Ukoliko već posjedujete jedan od Maletti glavopera ili razmišljate o njegovoj kupnji nudimo vam priliku iskoristiti promotivnu cijenu za dodatni sadržaj – Vapomist & Igloo (kupola) uz pomoć kojih ćete svojim klijentima pružiti dodatnu uslugu spa tretmanom.

Nadogradnja za glavopere (Vapomist & Igloo) već se neko vrijeme koristi kao Maletti inovacija na tržištu frizerske opreme za glavoper ‘Eden’, no zbog odličnog odaziva što profesionalnih frizera što klijenata odlučeno je da se ponude i za navedene modele glavopera:
Skywash Fashion, Skywash Swing, Mystery, Skywash Primmaclasse, Oregon, Revenge, Aluwash, Lord Nelson, Lazzaro, Up–Down.

Ukoliko posjedujete neki od navedenih glavopera ili ga uskoro namjeravate nabaviti sada imate priliku po promotivnoj cijeni nabaviti ovaj patentirani proizvod za poboljšanje vaše usluge u salonu.

Prilikom kupnje ovog jedinstvenog poboljšanja za glavopere (Vapomist & Igloo) dajemo Vam 30% popusta na proizvode povezane s ovim tretmanom (maske i šampone za kosu), a iz brandova naše ponude: Moroccanoil, Oway, label.m

Ne propustite ovu priliku i postanite jedinstveni na tržištu!

Budite slobodni kontaktirati nas još danas.