Novosti

Nema više čupanja!

Revolucionarna četka koja sprječava uništavanje kose. Izvrsna za nježno češljanje i raščešljavanje duge, kovrčave i zapetljane kose. Savršena za djecu jer s Dessatom nema plakanja, a mame više nemaju problema s raščešljavanjem zapetljane dječje kose.

DESSATA ČETKA

Recite zbogom zapetljanoj kosi sa revolucionarnom Dessata četkom!

  • 440 iglica u tri različite veličine- bezuvjetno klizi kroz mokru, ili suhu kosu bez čupanja.
  • Može se koristiti na svim tipovima kose uključujući tanku,lomljivu, kovrčavu Ili debelu kosu.
  • Ergonomski dizajn bez drške.
  • Napravljena od specijalnog gela- nema statičkog elektriciteta.

Dramatične ili pastelne boje dostupne uvijek, u 2 veličine: klasična i mini četka sa poklopcem

Ove osebujne četke inovativnog ergonomskog dizajna značajno poboljšavaju rezultate bilo kojeg tradicionalnog četkanja. Od sada češljanje postaje užitak!

Bilo da se radi o mokroj ili suhoj kosi, ravnoj, kovrčavoj ili tankoj kosi, Dessata četka klizi kroz kosu i raščešljava je bez petljanja, čupanja i lomljenja kose. Kosa je zdrava, sjajna, svilenkasta i zaglađena! Četka svojim ergonomskim dizajnom bez drške omogućava iskorištavanje snage cijele ruke pri svakom potezu. Time četkanje postaje lakše. Iglice u tri dužine olakšavaju raspetljavanje kose. One se ne lome, izrađene su od posebnog gela koji četku čini trajnom. Ne stvara elektricitet već kosu ostavlja mekom i sjajnom.

Četka za sve tipove kose:

  • za raščešljavanje guste i bujne kose
  • za raščešljavanje tanke i lomljive kose
  • za raščešljavanje kovrčave kose
  • za raščešljavanje ekstenzija

DESSATA, osjećajna četka!…

Želite češljanje bez suza?

Ali s lijepom četkom koja izgleda cool? I takvom da se ne drži kao svaka druga četka? Hm… Čini se da imamo rješenje za vas! Obogatili smo svoju ponudu praktičnim i lijepo dizajniranim četkama marke Dessata! One su izvrsne za nježno češljanje i raščešljavanje, što je praktično kod duge kose, kod kovrča i zapetljane kose, ali i za češljanje djece, koja se ponekad nerado češljaju upravo zbog čupanja. Dessata četka drži se u dlanu poput, recimo, računalnog miša, što daje bolji osjećaj za češljanje, pa je lakše izbjeći nasilno povlačenje. Zupci četke složeni su u redove različitih dubina, a načinjeni su od gume koja je ujedno tvrda i fleksibilna. To dodatno pridonosi osjećajnom češljanju. Četke dolaze u raznim bojama, a pakirane su u kutijicu! Promotovna Cijena Dessata četke u našem webshopu iznosi 99 kn!