Novosti

#mydentity – KOJA BOJA KOSE PREDSTAVLJA TVOJ IDENTITET?

Kojom bojom kose biste pokazali svoj identitet?

Jeste li već čuli za #mydentity?
Ako nas pratite na društvenim mrežama možda ste već primijetili fantastične boje kose povezane s ovim hashtagom (#mydentity).

#mydentity je koncept koji je puno više od samog hashtaga… #mydentity je osnaživanje, evolucija i pronalaženje onoga tko ste zapravo.
Ideja je rođena od strane američkog frizera, kolorista i stilista Guy Tanga.
Nakon što je otkrio svoj talent, njegov je rad postao planetarno popularan!

Ovaj put je pokrenuo vlastitu liniju za bojanje kose koja je već postala novi mega trend.

Ekskluzivna uljna mješavina keratina i sjemenki argana

Najprije je potrebno posvijetliti kosu, često i do razine 10…  Budimo realni, kosa naših klijentica prolazi kroz mnogo toga.
Zato je dodana uljna mješavina keratina i sjemenki argana u #mydentity direktne boje za kosu –  kako bi kosa vaših klijentica bila zaštićena i nahranjena.

Zaštita od topline do 230˚C
Mnoge klijentice se žale da moderne boje nisu dugotrajne. Jedan od glavnih uzroka – toplinsko oblikovanje kod stiliziranja. Zato #mydentity boje imaju posebne sastojke za zaštitu prekrasnih boja koje stvarate! Tajni sastojak je Miru-Style X-HP™zaštititi će kosu vaših klijentica od bilo koje vrste toplinskog oblikovanja čak do 230˚C!

Boja za kosu s dvostruko više sjaja
Tehnologija VibraRiche™ u #mydentity trajnim bojama daje dvostruko više sjaja!

Zašto ćete zavoljeti #mydentity trajne boje za kosu
Osim ekstremne zaštite od topline do 230°C i dvostruko više sjaja, svidjet će vam se i što još #mydentity boje za kosu nude:
• potpuno pokrivanje sijedih!
• dugotrajne rezultate – do 50 šamponiranja
• unaprijed pomiješane nijanse za samostalno korištenje ili miješanje s ostalim nijansama, što omogućuje stvaranje najzahtjevnijih trendovskih boja za kosu.

#mydentity polutrajne boje za kosu
Sve polutrajne boje karakterizira nevjerojatan MiruStyle X-HP™ koji nudi ekstremnu zaštitu od topline (do 230°C) kako bi se drastično smanjile
štetne posljedice toplinskog oblikovanja te napredna VibraRiche™ tehnologija za boje s dvostruko više sjaja.
#mydentity polutrajne boje za kosu ne sadrže amonijak (prosječni pH iznosi 6,9).

Zašto ćete zavoljeti #mydentity polutrajne boje:
• savršeno zatvaraju kutikulu kose
• stvaraju nevjerojatan sjaj (takav sjaj još niste vidjeli)
• prirodno glaziraju kosu da izgleda poput stakla
• sjenčaju/kamufliraju sijede

#mydentity linija omogućuje vam da sami stvorite prekrasne, savršene nijanse boja!

Od srebrnih i ljubičastih nijansi do intenzivnih crvenih, #mydentity dodaje karakter i osobnost vašem izgledu.

Pratite #mydentity online edukacije i novosti na facebook stranici:
Guy Tang Mydentity Hrvatska

Guy Tang, američki frizer, kolorist i stilist.
Ovo je njegova priča…

Odrastajući, svaki sam se dan borio sa svojim identitetom. Nisam znao tko sam, što želim raditi u životu niti koja je moja svrha. Tek kad sam se počeo baviti kosom, pronašao sam svoju svrhu i svoj put. To mi je zaista spasilo život. Pronašao sam svoj identitet (#mydentity). Cilj mi je bio radeći frizure mijenjati svijet. Ali još mi je važnije bilo da budem prijatelj, #hairbestie, i da inspiriram druge stiliste slične meni u pronalasku vlastitog #mydentity jer mi je bilo teško pronaći svoj.

Stvorio sam #mydentity jer sam htio stvoriti prilagođene boje o kojima svi sanjamo – boje koje danas ne možemo pronaći među bojama za kosu. Želim stvoriti liniju koja će vratiti zabavu i uzbuđenje u ovu industriju. Najviše od svega želim stvoriti zajednicu koja će jačati našu #hairbestie obitelj i omogućiti svima nama da pronađemo vlastiti #mydentity, jer kad znate tko ste, imate hrabrosti učiniti sve o čemu sanjate.

Top Stil vam nudi sve #mydentity proizvode, trajne boje, polutrajne boje,  hidrogene, direktne  boje (“Super Power”), šampone i regeneratore, setove, pribor za bojanje… a sve ih možete provjeriti u našem webshopu.