Nema proizvoda u košarici.

  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
Početna / Novosti / MOROCCANOIL COLOR COMPLETE kolekcija

MOROCCANOIL COLOR COMPLETE kolekcija

ZAOKRUŽITE PRISTUP BOJANJU KOSE

Svakodnevno, kosa je izložena agresorima koji smanjuju vitalnost boje i narušavaju zdravlje kose. Inovativni Moroccanoil Color Complete je prvi takav režim s naprednim tehnologijama koje se bore protiv svih dnevnih razloga gubitka boje – uključujući kemijske štete, mehaničke štete, oksidaciju i oblikovanje pomoću topline.

Započnite u salonu s ChromaTech uslugom – profesionalna usluga u 2 koraka koja radi u savršenoj sinergiji za maksimalni unos i zadržavanje boje. *

*Nakon 10 upotreba, znanstveno je dokazano, da Morocanoil Color Complete kolekcija produljuje živost i trajanje boje za 100%. Temeljeno na kliničkom ispitivanju provedenom na ljudskoj kosi na kontrolnoj skupini nakon 5 upotreba, u odnosu na 10 uz Moroccanoil Color Complete režimom.

Režim u salonu počinje s ChromaTech PRIME, koji pomaže povećati pohranu boje za postizanje ravnomjernih rezultata. Prateći vašu uslugu boja, ChromaTech POST je bitan korak za zatvaranje boja u kutikulu za njeno dugotrajno zadržavanje.

Kako biste proširili rezultate ChromaTech usluge, nastavite s jednostavnom kućnom rutinom za održavanje, očuvanje i zaštitu boje.  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner je snažan dvojac koji djeluje kako bi nježno čistio kosu, pružajući intenzivnu obnovu te pomaže u poboljšanju kvalitete kose, što rezultira zadržavanjem boje u vlasi.

“Oksidacija – reakcija koja utječe na pigment boje kada je kosa izložena UV zračenju – osobito može uzrokovati gubljenje živosti i dubine boje”, kaže Lorri Goddard; stilist zvijezda za Moroccanoil. ” Savkodnevno korištenje Marocanoil Protect & Prevent regeneratora koji se ne ispire, pomoći će zaštiti kosu od oksidacije apsorbirajući štetne UV zrake, sprečavajući izblijedjivanje i ljuštenje boje”.

Kompletni pristup

Ciljano djeluje na sve svakodnevne izvore blijeđenja boje (kemijska oštećenja, mehanička oštećenja, oksidaciju, neuravnoteženu funkciju vlasišta i toplinska oštećenja) za optimalne rezultate.

Napredne tehnologije

Tehnologija ArganID™, ionički sustav koji dubinski obogaćuje korteks arganovim uljem, istodobno pomažući obnoviti vlas kose i učvrstiti boju.

COLORLINK™ stvara unakrsne veze u strukturi keratina, pomažući zarobiti boju unutar vlasi uz stvaranje zaštitnog omotača koji smanjuje ispiranje boje, kontinuirano obnavljajući kosu pri svakoj uporabi.

Minimalni utjecaj na vrijeme

Usluga ChromaTech ne zahtijeva dodatno vrijeme za izvođenje.

Jedinstveni, sveobuhvatni program

Kao kod njege kože, kolekcija Color Complete odlikuje se programskim pristupom njezi kose, primjenjujući višestruke mehanizme izrazito specifične njezi boje kose i raspodijeljene na niz proizvoda za postizanje najveće moguće učinkovitosti. Rezultat? Nakon 10 uporaba, znanstveno je dokazano da kolekcija Color Complete od Moroccanoila produljuje život i trajanje boje za 100 %.*

*Na temelju kliničkog ispitivanja provedenog na ljudskoj kosi.

Koristi za vlasište i zaštitu od UV zraka: dosadašnji veliki nedostatak u ovoj industriji

ChromaTech PRIME pomaže u obnavljanju zaštitnog sloja kože vlasišta radi smanjenja osjetljivosti i osjećaja neugode tijekom bojenja kose. Protect & Prevent Spray sadrži sredstva za zaštitu od sunca koja upijaju UV zrake i štite od blijeđenja boje te nastanka ispranog izgleda.

1. i 2. KORAK

Usluga ChromaTech
Priprema vlasi i zatvara pigment unutar vlasi za najbolje rezultate bojenja

1. korak: ChromaTech PRIME

Primer prije bojenja. Pomaže u obnavljanju zaštitnog sloja kože vlasišta kako bi se smanjila osjetljivost i osjećaj neugode tijekom bojenja kose. Ujednačava poroznost vlasi da bi pigmenti boje ravnomjerno prodrli u vlasi i cijela kosa bila ujednačeno obojena.

2. korak: ChromaTech POST

Sredstvo za učvršćivanje boje nakon bojenja. Pomaže u zatvaranju pigmenata unutar vlasi kose te fizičkom i kemijskom obnavljanju vlasi. Stvara hidrofobni omotač za minimalno ispiranje boje. Kosa je na dodir mekša i čvršća te znatno vitalnija.

3. I 4. KORAK

Održavanje kod kuće
Produljuje rezultate postignute uslugom ChromaTech

3. korak: Color Continue Shampoo & Conditioner

Pomažu obnoviti kvalitetu kose za bolje zadržavanje boje i pružaju kontinuirano obnavljanje sa svakom uporabom.

4. korak: Protect & Prevent Spray

Regenerator koji se ne ispire neutralizira slobodne radikale koji nastaju uslijed djelovanja UV zraka, onečišćenja i drugih uzročnika stresa iz okoliša. Sredstva za zaštitu od sunca upijaju UV zrake koje slabe vlasi kose te uzrokuju promjenu i blijeđenje boje. Raspetljava, omekšava i čini kosu sjajnijom.