Novosti

Moćan saveznik za zdravu i sjajnu kosu: Gamma + Plasma fen s Active Oxigen aktivatorom

Kada je u pitanju kupovina fena, ulaganje u visoko kvalitetni model koji odgovara vašoj kosi može značajno poboljšati zdravlje vašeg vlasišta. Visoko kvalitetan fen spriječit će da završite s tankom, izgorenom kosom. Glavne značajke na koje se morate fokusirati kada kupujete fen je snaga i težina, kao i posebni dodaci koji mogu očuvati zdravlje vaše kose. To zna i Gamma Piu koji je sa svojim novim modelom otišao korak dalje te potvrdio svoju značajnu ulogu u industriji ljepote.

Inovativni model fena PLASMA jedini je profesionalni fen na tržištu koji ima ugrađenu UV lampu. Koja je njezina funkcija? UV lampa ulazni zrak pretvara u aktivni kisik koji se ispuhuje na korisnikovu kosu. Aktivni kisik uvelike će vam olakšati da dođete do željenog rezultata – zdrave i njegovane kose, no to nije jedina prednost ovog novog modela fena. Naime, aktivni kisik u interakciji s molekulama zatvara kutikulu vlasišta što ostavlja vašu kosu sjajnijom i glađom. Isto tako, potiče prirodni opravak vaše kose te štiti unutarnju strukturu kose od vremenskih neprilika i toplinskog oštećenja. Ako ste među onima koji se redovito farbaju, aktivni kisik u Plasmi će vašu boju održati stabilnom i dugotrajnijom do sljedećeg posjeta frizeru. Sve prethodno navedene prednosti potvrdio je i Biomedical s.r.l. biomedicinski centar za dermatologiju i trihologiju – grana medicinske i kozmetičke studije i prakse koji se bave kosom i vlasištem.

Osim Active Oxygen aktivatora, Plasma fen ima ugrađenu i ionsku tehnologiju s prekidačem za isključivanje koji kontrolira emisiju negativnih iona, ovisno o rezultatu koji želite dobiti. Uključivanjem prekidača, ispuštaju se negativni ioni koji smanjuju elektricitet te skraćuju vrijeme sušenja, razbijajući molekule vode u manje čestice, a rezultat je hidratizirana i glatka kosa.

Uz patentiranu tehnologiju i registrirani dizajn (PLASMA TECHNOLOGY) Plasmu fen odlikuje snaga od 1900-2200 w, s protokom zraka od 25 lt/sec. Uz tihi način rada od 70 dB, prednost ovog profesionalnog fena je i njegova težina od 460 g. koja sigurno neće umoriti vaše ruke.

Gamma Piu je lansiranjem fena Plasma objedinio suvremenost i kvalitetu te doprinio industriji ljepote pružajući korisniku još bolji doživljaj i jedinstveno iskustvo. Uz unapređenu tehnologiju spomenutog fena, vaš će izgled biti nezamislivo boljim!