Novosti

MALETTI namještaj – 85 godina dugotrajnosti & tradicije

U srcu regije Emilia u Italiji 1936.godine osnovana je Maletti tvrtka. Od samih početaka simbol je za kvalitetu i dugotrajnost u sferama namještaja za salone i centre ljepote.

Jeste li znali da je prva jedinica za pranje s regulacijom podešavanja visine patentirao Guerrino Maletti, koji se već 1955. pohvalio prestižnim katalogom – namijenjenim isključivo veletrgovcima. No, veliko probijanje na tržištu dogodilo se 1960-ih, s početkom masovne proizvodnje raznih asortimana namještaja za frizerske salone.

70-ih godina Maletti grupa počinje suradnju sa svjetski poznatim dizajnerima i arhitektima. Taj odličan potez rezultirao je jedinstvenim i prekrasnim kolekcijama koje prihvaćaju različite stilove, trendove i razdoblja, ali koje su uvijek aktualne i bezvremenske. Za sve salone koji njeguju osjećaj za trendove i ljepotu. Oduvijek s pravom vizijom, Maletti tvrtka predviđa trendove i potrebe svijeta ljepote stvaranjem naprednih i inovativnih rješenja.

Tijekom 85 godina, Maletti tvrtka dokazala je svoj status na talijanskom i međunarodnom tržištu, šireći svoj inovativan dizajn i viziju ekološki održive proizvodnje po cijelom svijetu. Oznaka Made in Italy predstavlja proizvod karakterističan za talijansku kvalitetu i izradu.

85 dugih godina izazova, uspjeha i projekata. 85 godina kvalitete i inovativnosti. 85 godina uspjeha s kolekcijama i proizvodima. 85 godina ljudi koji su vjerovali Maletti namještaju i doveli ga do onoga što danas je.

Na našem webshop-u otkrijte divne komade Maletti namještaja koji će vaš salon učiniti oazom ljepote u koji će se vaši klijenti iznova vraćati s užitkom. Sinteza fascinantnih oblika i luksuznog dizajna spojena s dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom – to je Maletti.

Budite i vi dio Maletti priče. Priče koja obećava puno i puno daje. Priče koja stavlja kvalitetu i okoliš na prvo mjesto. Priče koja traje.