Novosti

label.m Lab Remedy Ampule za njegu kose

Label.m vjeruje da se do zdrave i lijepe kose dolazi targetiranim i dubinskim obnavljanjem.

Specijalisti za njegu kože znaju kako doći do besprijekornog tena – koristeći tretmane koji prodiru duboko ispod površine kože i djeluju dubinski u stanicama kože. label.m je ovaj pristup primijenio u njezi kose. Naši klijenti sada imaju kosu punu života koja može tako izgledati jedino ako je zdrava duboko iznutra.

Lab Remedy je ekskluzivna, targetirana linija tretmana koja sadržava Tri-Keravitaplex kompleks, mješavinu tri veganska proteina: riže, graška i krumpira i vitamina E.

Svaki protein ima drugačiju molekularnu težinu kako bi prepoznao problem i dubinski djelovao na različite slojeve unutar svake vlasi kose. Proteini dubinski djeluju unutar ćelija kose i dopunjavaju nedostatak keratina, hrane i štite iznutra prema van – od vlasišta do vrhova.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6628″ content_image_size=”full”]

label.m Lab Remedy Ampule za obojanu kosu

ZAŠTITA I REVITALIZACIJA

label.m Lab Remedy Ampule za obojanu kosu zaključavaju boju i sprečavaju blijeđenje boje, tako da vaša boja duže ostane blistava. Održava nivo vlažnosti unutar svake vlasi kose. Obnavlja oštećenu kosu i održava teksturu kose zdravom i sjajnom.

Koristi se 1 ampula za dugu kosu ili pola ampule za kratku / srednje dugu kosu sa aplikatorom za sprejanje. Tretman se radi nakon pranja kose te se ne ispire. Dovoljno je koristiti ga jednom mjesečno.

Pakiranje sadrži 24 ampule i aplikator za sprejanje

SERUMI ZA KOSU

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6629″ content_image_size=”full”]

label.m Lab Remedy Ampule za suho i iritirano vlasište

HIDRATACIJA I SMIRIVANJE VLASIŠTA

label.m Lab Remedy Ampule za suho i iritirano vlasište ublažava upale i svrbež koji su povezani sa stanjem vlasišta. Smiruje iritacije i hidratizira vlasište. Ima dodatne reparativne i zaštitne dobrobiti.

SERUMI ZA KOSU

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6630″ content_image_size=”full”]

label.m Lab Remedy Ampule za suhu i oštećenu kosu

OBNOVA I HIDRATACIJA

label.m Lab Remedy Ampule za suhu i oštećenu kosu trenutno obnavljaju oštećenja nastala toplinom i štetnim utjecajem okoliša jačajući kosu iznutra. Hidratantna svojstva ostavljaju kosu mekšom, zaglađuju je i olakšavaju oblikovanje. Vraćaju sjaj i oživljavaju beživotnu kosu.

SERUMI ZA KOSU