Novosti

label.m event, svijet-ljepote.hr objava

Saznajte koji su frizerski trendovi “in”!

Najavljujemo – ukoliko je frizerstvo Vaš životni poziv nikako nemojte propustiti posjetiti događanja koja u ožujku i travnju Hrvatskoj priprema tvrtka Top Stil LMS!
Na nadolazećem sajmu Dani ljepote i fitnessa, u nedjelju 15.03., frizerski umjetnik Max Lamparter predstavit će najnoviju kolekciju branda label.m pod nazivom Street style show, inspiriranu uličnom modom!

Karijera ovog kreativca započela je uzlaznu putanju kada se 2001. godine pridružio londonskom Toni & Guy Teamu, gdje je njegov rad ubrzo dostigao najviše svjetske standarde i razine.

2006. godine postaje ambasador branda label.m u Španjolskoj, a poznavanje proizvoda i dinamičan prezentacijski stil promovirali su ga u internacionalnog ambasadora. Razvio je edukacijski program i postao članom razvojnog edukacijskog label.m tima; prezenter je brojnih label.m i Toni & Guy seminara, a 2014. godine pridružuje se internacionalnom label.m edukacijskom timu.

Brand label.m professional haircare kreiran je u Londonu 2005. godine i predstavlja trendove londonskog Brit – Cool kolektiva mode i glazbe. Dugogodišnje iskustvo razvoja proizvoda u kombinaciji s kreativnim umjetničkim timom stvorilo je viziju kreiranja dinamičnih frizerskih styling tehnika i inovativnih proizvoda najnovijih couture i modnih trendova. 7000 salona branda label.m u više od 50 država svijeta i brojne modne revije London Fashion Weeka dokaz su iznimne energije i umjetničkog stvaralaštva od kojih zastaje dah!

Nakon svega što ste doznali, vaša je odluka zapravo jednostavna – stoga nikako nemojte propustiti frizersku umjetnost Maxa Lampartera i label.m Street style show – u nedjelju 15.03. na Zagrebačkom Velesajmu!

Nema sumnje kako su događaji poput ovog od iznimne važnosti za frizersku struku i osiguravaju Hrvatskoj visoku poziciju na modnoj karti svijeta…Za kraj ove priče, slijedi nova najava – 25 godina prisutna na hrvatskom tržištu, tvrtka Top Stil LMS u travnju priprema još jedno iznenađenje frizerima regije – o svemu doznajte više u našoj slijedećoj emisiji!

[TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=wB3AkfJ0cn8″]