Novosti

KAY PRO Caviar Supreme Color Care

KAY PRO Caviar Supreme Color Care

Profesionalna kozmetika talijanske kuće Kay Pro donosi nam novu poboljšanu liniju proizvoda na bazi kavijara, namijenjenu obojanoj kosi. Kompletna linija proizvoda služi za zaštitu boje na kosi ali i za zaštitu i njegu obojane kose. Šampon njeguje i hidratizira svježe obojanu kosu. Krema zatvara proces bojanja, njeguje kosu nakon bojanja, ali i produžuje postojanost boje na kosi. Maska, kao završna faza pranja kose, umjesto regeneratora, njeguje i hidratizira kosu, čak i kod svakodnevnog pranja. Bojanoj kosi nedostaju sjaj i vitalnost, koji se postižu serumom na bazi kavijara, u sveko nekoliko kapi!

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6645″ content_image_size=”full”]

KAY PRO Caviar Supreme Color Care krema 200ml

Krema / tretman za zatvaranje boje za bojanu i tretiranu kosu. Završava i usavršava tretman bojanja, zatvarajući i stabilizirajući mikropigment boje unutar kose. Produžuje trajanje kozmetičke boje, pojačavajući intenzitet i sjaj. Upotreba: nakon nanošenja boje, proizvod se nanese na ispranu kosu, lagano pročešlja i ostavi 2 minute. Dobro isperite i završite sa Kavijar šamponom i maskom. Održavanje: nanesite jednom tjedno nakon šamponiranja, ostavite dvije minute i isperite.

WEBSHOP

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6646″ content_image_size=”full”]

KAY PRO Caviar Supreme Color Care serum 100ml

Profinjeni serum sa kavijarom za bojanu i tretiranu kosu. Fiksira i naglašava kozmetičku boju, te zahvaljujući antioksidantnom učinku, produljuje trajanje boje. Zaglađuje i zatvara kutikulu, pojačava strukturu, ton i mekoću. upotreba: nanesite nekoliko kapi na vlažnu kosu. Nemojte ispirati.

WEBSHOP

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6647″ content_image_size=”full”]

KAY PRO Caviar Supreme Color Care šampon 350ml – šampon za zatvaranje boje na tretiranoj kosi.

Usavršeni šampon sa kavijarom za bojanu i tretiranu kosu. Učinkovito čisti i njeguje, trenutno hidratizira, omekšava i dodaje sjaj bez težine na kosi. Štiti i pojačava boju i njen intenzitet. Upotreba; nanjeti na mokru kosu, nježno umasirati i isprati.

WEBSHOP

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6648″ content_image_size=”full”]

KAY PRO Caviar Supreme Color Care maska 500ml

Maska sa kavijarom za bojanu i tretiranu kosu. Raspetljava, hrani i zatvara kutikulu, dajući kosi svilenkast sjaj, podatnost i sjaj bez otežavanja. Zadržava ljepotu kose, za svjetliju , intenzivniju, trajniju boju. Upotreba: Operite šamponom, osušite ručnikom, nanesite jednakomjerno i pročešljajte kroz kosu od korijena do vrhova. Ostavite pet minuta zatim isperite.

WEBSHOP