Novosti

KASHO – STVARANJE BUDUĆNOSTI S TEHNOLOGIJOM ŠIŠANJA

Već dugo u svijetu japanski proizvodi su vrlo traženi. Dalekoistočna mješavina harmonije, minimalizma i funkcije u kombinaciji s uvjerljivom kvalitetom dovodi do čarobne formule velikog broja popularnih lifestyle proizvoda. Kasho proizvodi dugo su imali kultni status u Japanu s nepogrešivim stupnjem prepoznavanja. Zajednički nazivnik temelji se na stoljetnoj umjetnosti kovanja japanskog samurajskog mača. Najznačajnije proizvodne linije u Europi su: Kasho & Excelia frizerske škare, proizvodi za njegu ljepote i britve.

KASHO – SIMBOL MANUFAKTURE, JAPANSKOG REZA

Vješti stilisti, koje u Japanu nazivaju “Shisho”, koriste KASHO ručno izrađene profesionalne škare za kosu sa ugraviranom oznakom KASHO.

KASHO škare imaju dvije različite legure od nehrđajućeg čelika kako bi zadovoljile visoke zahtjeve japanske kvalitete za oštrinom i materijalom. Kombinacija različitih tvrdoća znači da je svaki par škara savršeno uravnotežen i jamči da je oštrica izuzetno izdržljiva. Tehnologija izrade osigurava vrhunsku izdržljivost, a istodobno smanjuje otpornost rezne oštrice na minimum i time znatno ograničava zamor ruku.

Svaki par KASHO škara ima optimalne postavke napetosti. Međutim, povremeno ih je potrebno provjeriti i prilagoditi prema potrebi, kako bi se osigurala trajnost rezne oštrice i zajamčila  jednostavnost uporabe. Većina KASHO škara je stoga opremljena vijkom za podešavanje zatezanja koji olakšava ponovno podešavanje. Patentirani sustav upravljanja diskovima osigurava da su KASHO Millennium i XP serija uvijek savršeno napete.

KASHO škare za oblikovanje kose izrađene su u različitim konfiguracijama ručki i to: offset, semi-offset i straight. Pomoću offset ručke možete raditi u položaju ravnih ramena i laktova, koristeći minimalne pokrete zgloba. Semi-offset  je ugodan kompromis između offset i straight modela. Kada radite s semi-offset ili offset modelima, ramena ostaju ravna i laktovi se ne podižu, što znatno smanjuje opterećenje ručnog zgloba.

JEDAN JE IZBOR PROFESIONALNOG ALATA

Ergonomski dizajnirane KASHO Excelia škare moraju zadovoljiti sve zahtjeve frizera koji trebaju prave alate za udobne i kreativne radove, nudeći potpuno novu ekonomičnu grupu kupaca.

KASHO Captain Razor je profesionalni precizni instrument pogodan i za brijanje i za friziranje. Oštrica je izvorno dizajnirana za kiruršku primjenu i ima izvanrednu oštrinu i trajnost. Zahvaljujući posebnom sustavu dozatora, noževi se mogu sigurno i brzo umetnuti u držač brijača.

Ergonomski oblikovan KASHO Designing Razor i KASHO Designing Razor “Speed ​​Edge” je idealan alat za kreativni rad. Izuzetna oštrina oštrice, omogućuje precizno oblikovanje i stanjivanje kose. Sintetički češalj koji sadrži antibakterijske i antistatičke elemente simetrično se formira na obje strane oštrice bez razmaka. Stoga je vrlo higijenski, bez statičkog elektriciteta i sprječava nakupljanje kose.

Novi KASHO BARBER KNIFE HCR-SH je savršen alat za rezanje, oblikovanje i teksturiranje brade i kose. Dizajn novog KASHO BARBER KNIFE-a dobro je izbalansiran i savršeno se slaže s klasičnim dizajnom predmet je potražnje i interesa brijača u svijetu.

 

I KASHO TREBA NJEGU

 • Nakon svake upotrebe oštrice škare treba obrisati čistom, mekom krpom ili kožom.
 • Osovinu škara treba redovito uljiti; preporučujemo visoko kvalitetno strojno ulje.
 • Kako bi se spriječilo moguće oštećenje škara, preporučujemo da se uvijek čuvaju na sigurnom i suhom mjestu, a noževi se drže zatvorenima.
 • Napetost škara treba redovito provjeravati i po potrebi podešavati.
 • KASHO proizvodi su precizni alati za profesionalce, te ih treba tretirati i zbrinuti što je bolje moguće.

PAR VAŽNIH ČINJENICA:

 • Visoki ugljikov nehrđajući čelik (Hitachi Japan 440C)
 • Novi sustav ravnog vijka
 • Novi ergonomski offset dizajn
 • Poluizbočene lopatice sa šupljom podlogom
 • Odvojivi oslonci za prste
 • Odvojivi prstenovi za prste
 • Nova atraktivna ambalaža

Ako sebe smatrate pravim profesionalcem i želite svoju kreativnost i talent na pravi način pretvoriti u realnost, onda vam treba alat kojim ćete to  moći i ostvariti, a KASHO je brand koji je upravo za to i stvoren. KASHO proizvodi su investicija.

Veliki izbor KASHO škara, britvi, elektro pribora i češljeva dostupan vam je na Top Stil internet trgovini.