Novosti

Inovativni proizvod neobičnog oblika, Wollow plosnata termalna četka za kosu

Frizerski saloni u Italiji uvijek su bili izvor inspiracije za globalnu modnu industriju. Iz tog razloga se inovativni i jedinstveni proizvodi vraćaju prvobitnoj ideji struke, te donose novosti na tržište i diktiraju nova modna pravila. Vjerujemo da je uloga frizera biti inovator. Frizeri su uvijek ispred vremena, jer moraju eksperimentirati s novim trendovima.

Tako je nastao i Wollow, revolucionarna četka koju karakterizira ravan plosnati oblik, s kojom možete oblikovati kosu prirodnim putem u kraćem vremenskom roku i bez oštećenja kose u odnosu na klasične pegle za kosu i figara. Svojim neobičnim oblikom Wollow četke mogu oblikovati kosu u 3 jednostavna koraka i napraviti mekane, definirane valove prirodnog izgleda.

Neobičan oblik Wollow plosnate ravne termalne četke za kosu osmišljen je i razvijen kako bi se olakšalo oblikovanje kose i stvorile mekane, dobro definirane, ali prirodne kovrče i valovi. Ručka koja sprječava klizanje prilikom rada, mekana na dodir, omogućava ugodan rad. Aluminijska ravna konstrukcija obložena keramikom zadržava toplinu, a kratka najlonska vlakna omogućavaju jednostavno raščešljavanje, brze pokrete četkom, i nježno oblikovanje kako bi se postigle savršene kovrče i valovi.

Wollow plosnata termalna četka za kosu dostupna je u setu koji se sastoji od tri četke različite veličine: mala, srednja i velika. Oblik četke omogućava oblikovanje svih tipova kose, bez obzira želite li ravnu ili kovrčavu kosu. Četke dostupne u tri veličine omogućavaju različite tipove frizura na različitim dužinama kose, koje možete koristiti tijekom sušenja kose, što vam daje veliku slobodu u kreativnom radu.