Novosti

Frizerski salon Fancy novouređeni salon idealan je spoj industrijskog i modernog dizajna

Frizerski salon vrijedan odlaska u Novu Gradišku. Kreativnost i talent mlade stilistice Marije Gelenčir pretočen je u novi prostor frizerskog salona Fancy. Od proteklog vikenda Nova Gradiška u srcu Slavonije bogatiji je za jednu odličnu beauty destinaciju, radi koje će mnogi pohrliti upravo tamo.

Frizerski salon Fancy jedan od najpopularnijih frizerskih salona na tom području, tijekom ljetnih mjeseci dobio je potpuni makeover te je svečano otvoren proteklog vikenda. Iza salona Fancy 12 je godina iznimne predanosti, posvećenosti, truda, ambicije i rada, a s povećanjem i razvojem posla, javila se potreba za proširenjem prostora. Tako su spojili postojeći prostor salona s lokalom koji se nalazio pored te ga spojili i preuredili u novi, prostrani salon od 70-ak kvadrata.

Na samom ulasku u salon nalazi se recepcija s prodajnom policom, slijedi Shampoo & Relax Area, gdje klijenti mogu uživati u aromaterapijskoj masaži. U drugom dijelu salona smjestio se Cutting & Coloring Area, divna mala oaza gdje se događaju koloristička čuda.

 

Svjesna kako je frizerska struka na nižem nivou od onoga na kojem bi trebala biti, Marija je imala snažnu želju i volju podići frizerstvo na veću razinu, prvenstveno kao uzor i motivacija mladim frizerima i drugim kolegama, ali i kako bi imala priliku širiti svoje stečeno znanje i iskustvo kroz edukacije i suradnje.

Cijeli salon odiše minimalizmom i idealan je spoj industrijskog i modernog designa: bijela cigla i industrijska rasvjeta nalazi se u kombinaciji s čistim, modernim i minimalističkim linijama namještaja, koji pak u sebi nose elemente drveta kako bi pružili toplinu prostoru, uz atraktivno zelenilo i bilje. Zemljani tonovi u kombinaciji bezvremenske crne i bijele koja prostor čini preglednim, zaokružili su čitavu ideju svojom sofisticiranošću.

Odabrana frizerska oprema, glavoperi Easy Squere Eco SWAN kolekcije Stella B branda BeautyStar upotpunili su salon te osigurali mjesto za potpunu uslugu u  salonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Želimo raditi što više na sebi, razvijati se, širiti međusobna iskustva i podići našu struku na nivo kakav zaslužujemo!” izjavila je ponosna vlasnica Marija Gelenčir! Zadovoljstvo nam je što je Marija prepoznala tvrtku Top Stil kao partnera koji može svojom ponudom ispuniti sve ciljeve i očekivanja u pothvatu uređenja frizerskog salona.