Novosti

Edukatori TONI&GUY u Splitu 26. i 27.04.2015.

FRANCESCO FONTANA – Direktor internacionalnog TONI&GUY umjetničkog tehničkog tima.

Majstor u svom području, TONI & GUY Francesco je graciozan i zadivljujuće osobnosti. Prepoznatljivostse očituje u njegovom dinamičnom stilu, ispolirane tehničke sposobnosti. On jeključan pedagog na Londonskoj akademiji i direktor tima za umjetničko i tehničko obrazovanje.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”4961″ content_image_size=”full”]

MATTIA ESPOSITO – Manager akademije, TONI&GUY internacionalni umjetnički direktor.

Ključni član sjednice tima. U London donosi bogato iskustvo budući je Mattia prethodno radio u Italiji i Shangaiu. Trenutno je na poziciji direktora odjela Obrazovanja na Londonskoj akademiji, a putuje dljem svijeta sa T&G međunarodnim timom edukatora. Ključni je član Session tima; Radi na revijama i na Milan i London Fashion Week.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”4962″ content_image_size=”full” overlay_background=”rgba(24,24,24,0.3)” overlay_title_back=”rgba(0,0,0,0.4)”]

MARIA GALATI, Stručnjak za Session & Editorial, TONI&GUY internacionalni umjetnički direktor

Kao TONI&GUY Međunarodniumjetnički ravnatelj Maria je prije Londona radila u Milanu. Ključni je pedagog i član tima Session, teVoditeljica Vardering tečaja na Londonskoj akademiji. Kao stručnjak za modne editorijale,putuje diljem svijeta s T&G međunarodnim timom edukatora. Radila je na Tjednu mode u Milanu,a svoju karijeru sada uspješno nastavlja tim tempom i uLondonu.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”4963″ content_image_size=”full”]

KEVIN LUCHMUN, Britanski frizer godine za muškarce, internacionalni umjetnički direktor

TONI&GUY umjetnički direktor Kevin je ključni član tima u poučavanju muškog frizerstva na Londonskoj akademiji. Na čelu je tima u London Collections; postavljen da pokaže kreativni pristup svog branda u premošćivanju muške mode sa suvremenim tehnikama šišanja. U 2013. je nagrađen za svoje napore, osvojivši prestižnu „Men’s Hairdresser of the Year Award”

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”4964″ content_image_size=”full” overlay_background=”rgba(24,24,24,0.3)” overlay_title_back=”rgba(0,0,0,0.4)”]