Novosti

Dolazi nam Max Lamparter!

Internacionalnom label.m edukatoru, Max Lamparter-u, u ruke su se prepustile i Mirna Medaković te Tina Katanić.

Stručnjak iz londonskog Toni&Guy-a predstavio je Street style kolekciju za 2015. godinu u sklopu Dana ljepote i fitnessa koji su održani na zagrebačkom Velesajmu. Prisutni su mogli saznati sve nadolazeće trendove prema diktatu najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz Britanije.

– U našim kolekcijama trend diktiraju moda i glazba. Možete osjetiti rock ritam u bob frizurama čiji naglasak je na šiškama. Kada smo kod muških frizura vraćamo se stilu starih brijačnica iz 40. i 50. godina – Max Lamparter je najavio najnovije trendove na kosi.

Što se tiče boja za kosu u trendu su fantasy boje sintetičkog efekta. Poželjno je da kosa izgleda plastično u tonovima ružičaste, ljubičaste i plave s bljedunjavim, ispranim efektom, istaknuo je Max.

MAX LAMPARTER – Internacionalni label.m ambasador

Max Lamparter podrijetlom je iz Argentine, a njegova je karijera započela kada se 2001. godine preselio u London i pridružio Toni&Guy-u.

Kratko je vrijeme radio u Knightsbridge-u i Regent Street-u, ali je brzo napredovao i postao voditelj salona u Covent Garden-u.

Godine 2006. seli se u Španjolsku gdje se label.m-u pridružuje kao ambasador. Brzo je razvio veliku strast prema brendu, a njegovo razumijevanje proizvoda i dinamični prezentacijski stil doveli su ga do titule internacionalnog ambasadora

Tečno govori španjolski i engleski jezik, pa ga se često moglo vidjeti kako prezentira i prevodi brojne internacionalne label.m i Toni&Guy seminare.

Njegove odlične prezentacijske vještine i entuzijastični pristup, postavile su ga na mjesto ključnog člana razvoja edukacijskog label.m tima.

Trenutno živi u Barceloni, a 2014. godina je za njega bila vrlo uspješna jer se pridružio internacionalnom label.m edukacijskom timu, gdje će biti u mogućnosti pokazati i podijeliti svoj talent širom svijeta.

03.04.2016. Max će održati seminar u sklopu HairstyleNews.a u Hypo centru

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6730″ content_image_size=”full”]