Novosti

Biografija Maxa Lampartera

Max Lamparter, internacionalni label.m ambasador

Izvorno iz Argentine, Max je karijeru započeo u Londonu, pridružio se Toni&Guy u 2001. Brzo je napredovao te radi u salonima u Knightsbridge.u i Regent Street.u, a ubrzo se preselio kao upravitelj u Covent Garden salonu.

U 2006. godini, Max je preselio u Španjolsku, gdje se pridružio label.m-u kao ambasador. Formirao je veliku strast za brand i kroz svoje razumijevanje proizvoda i sa njegovom dinamičnom prezentacijom proglašen je Međunarodnim label.m veleposlanikom.

Budući da tečno govori španjolski i engleski Max predstavjla i prevodi brojne label.m i Toni&Guy seminare u inozemstvu, te vodi sve label.m i Toni&Guy radionice u Španjolskoj u posljednjih deset godina.

Sada sa sjedištem u Barceloni, Max radi kao dio label.m međunarodnog tima za obrazovanje od 2014. godine. Max je bio ključni član u izradi label.m edukacije što je danas, kroz rast i razvoj tima povećalo globalnu prisutnost branda. Godine iskustva i znanja omogućuju Maxu voditi i potaknuti druge u label.m obitelji.

[TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6733″ content_image_size=”full”][TS-VCSC-Lightbox-Image content_image=”6734″ content_image_size=”full”]