Novosti

Anti Frizz za zaglađivanje neposlušne kose

U vrijeme, kada je povećana vlaga u zraku, većini nam je bitno zaglađivanje neposlušnih vlasi. Nakon sušenja, takva kosa postaje naelektrizirana. Kada peremo, hranimo i njegujemo takvu kosu, ona odolijeva svim vremenskim uvjetima, te postaje zaglađena i poslušna.

Linija Anti-Frizz by label.m sastoji se od šampona, regeneratora, maske i kreme za sve tipove, te proizvoda za stiliziranje prema tipu kose; za grubu, gustu i neposlušnu kosu su Balm ili Losion, a za za tanku kosu je Myst, lagana maglica za zaglađivanje, bez težine.

ANTI-FRIZZ Shampoo 300ml

Ne otežavajući šampon njeguje i zaglađuje kosu, kroti elektricitet, umanjuje lepršavost, za ravnu i svilenu kosu. Obogaćen jedinstvenom mediteranskom mješavinom zelenog ekstrakta mandarine, bobice Myrtle i smreke, stvara vodonepropusnu barijeru, a formula intenzivno hidratizira, jača i štiti kosu za smiren, sjajan izgled zaglađenih pramenova.
Upute za upotrebu; umasirati u vlažnu kosu, isprati. Koristiti sa Anti-Frizz regeneratorom za zaglađivanje.

ANTI-FRIZZ Conditioner 250ml

Regenerator za kontroliranje kovrčavosti, raščešljavanje i zaglađivanje, za dugotrajnu ravnu i svilenu kosu. Obogaćen jedinstvenom mediteranskom mješavinom zelenog ekstrakta mandarine, bobice Myrtle i smreke, stvara vodonepropusnu barijeru, a formula intenzivno hidratizira, jača i štiti kosu za smiren, sjajan izgled zaglađenih pramenova.
Upute za upotrebu; umasirati nakon Anti-Frizz šampona. Držati 2 minute, dobro isprati.

ANTI-FRIZZ Mask 200ml

Tretman koji se ispire za lakše raščešljavanje, umanjuje elektricitet, za ekstra grubu kosu, tešku za ukrotiti. Obogaćen jedinstvenom mediteranskom mješavinom bilja pruža vlažnost i kontrolu za dugotrajnu glatku i svilenu zaglađenu kosu.
Upute za upotrebu; umasirati na isfrotiranu kosu. Držati 5 minuta, dobro isprati.

ANTI-FRIZZ Cream 150ml, za sve tipove kose

Trenutno zaglađivanje, hidratacija i njega, tretman koji se ne ispire za sve tipove kose. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, na bazi Baobaba, djeluje kao intenzivna hidratacija i vraća strukturu kose te je zaglađuje. Rezultat je ojačana kosa zdravog izgleda, kontrolirana kovrčavost i prekrasan zaglađeni sjaj.
Upute za upotrebu; Malu količinu raspodijeliti dlanovima i nanjeti ravnomjerno na vlažnu kosu. Stilizirati po želji. Koristiti na suhoj kosi za trenutnu njegu i sjaj.

ANTI-FRIZZ Mist 150ml, za tanku kosu / za sve tipove kose

Fina podloga u spreju, ubrzava feniranje za 35%, ujedno je zaštita prije upotrebe toplinskim uređajima. Zaglađuje kosu, štiti od pucanja vrhova za meku kosu kojom se lako upravlja.
Upute za upotrebu; Dobro protresti. Pošpricati na vlažnu kosu sa 15cm udaljenosti prije feniranja. Na suhu kosu nanjeti za lakše oblikovanje, sjaj i zaglađenost.

ANTI-FRIZZ Balm 150ml, za grubu i gustu kosu

Balzam koji opušta grubu, gustu i neposlušnu kosu, zatvara kutikulu za zaglađene stilove, ubrzava sušenje fenom i štiti kosu od toplinskih oštećenja. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, na bazi Baobaba, jača kosu i vraća prirodnu vlažnost.
Upute za upotrebu; Malu količinu nanjeti ravnomjerno na vlažnu kosu. Za najbolje rezultate, sušiti fenom u sekcijama.

 

ANTI-FRIZZ Lotion 50ml, za grubu i gustu kosu

Njegujući losion koji se ne ispire, sa jedinstvenom mješavinom mediteranskog bilja za svileno zaglađenu kosu bez elektriciteta.
Upute za upotrebu; umasirati na isfrotiranu kosu. Ne ispirati.
Stilizirati po želji. Može se koristiti na suhoj kosi za zaglađivanje pramenova.

 

Label.m je protiv testiranja na životinjama.

Kontakt: Top Stil LMS trgovina, Lanište 1H, 10020 Zagreb,
Tel: 01 6523 516,
Tel: 01 6554 665,
topstil@topstil.com.hr
Putna služba Zagreb:
091 4554 661