Komercijalni uvjeti za nove salone

Tvrtka Top Stil LMS posluje od 1989. godine, od osnivanja prodajni smo centar izuzetno kvalitetnog pribora, namještaja i opreme,  ekskluzivni smo zastupnici mnogih brendova iz branše, te radimo samo s profesionalcima u frizerstvu i kozmetici kao i onima koji to žele postati. Plaćanje je isključivo na račun tvrtke, te gotovinsko i virmansko prema vašim potrebama i željama. Također možete platiti kreditnim karticama na više obroka no cijena je tada 10-15% veća.

Plaćanje i popusti:

1. Avansna uplata uplaćena u cijelosti unaprijed po ponudi na račun tvrtke uz navedenu cijenu koja sadrži uračunat porez i mogući popust ovisno o vrsti robe i brandu. Cijena se dogovara prije izdavanja ponude kupcu. Isporuka je u našoj poslovnici odmah ili u okviru određenog roka isporuke za robu koju je potrebno naručiti kod dobavljača.

2. Za narudžbe i plaćanje 50% avansa, a 50% prije isporuke po ponudi na račun tvrtke uz navedenu cijenu koja sadrži uračunat porez i mogući popust ovisno o vrsti robe i brandu. Cijena se dogovara prije izdavanja ponude kupcu. Isporuka je u našoj poslovnici odmah ili u okviru određenog roka isporuke za robu koju je potrebno naručiti kod dobavljača.

3. Redovna cijena i plaćanje na rate putem kartica od 2-6 rata za pribor i do maksimalno 10 rata za namještaj – cijena je bez popusta. Isporuka je u našoj poslovnici odmah ili u okviru određenog roka isporuke za robu koju je potrebno naručiti kod dobavljača.

4. Leasing plaćanje po cijeni za gotovinsko plaćanje kako je navedeno u ponudi s uračunatim porezom i/ili popustom. Najam do konačne otplate od 12-60 mjeseci. Odobrenje unutar 2 sata. Grenke leasing.

Leasing uvjete pogledajte na ovoj stranici!

Info

Komercijalni uvjeti i odobravanje rabata novim klijentima odobravamo pojedinačno ovisno o količini i vrsti robe. Sve detalje ugovarate osobno sa našim osobljem te definirane rabate i uvjete koje finaliziramo ugovorom sa vama. Za više pitanja obratite nam se na tel: +385 1 6527 217 ili mob: +385 91 6554 665.