Nema proizvoda u košarici.

EDUKACIJE

Prestižna Toni & Guy akademija svake godine obuči u prosjeku 100.000 frizera iz više zemalja svijeta.

Edukatori Toni & Guy akademije čine Međunarodni umjetnički tim. Riječ je o nekima od najistaknutijih profesionalaca u frizerstvu. Ekipa je sastavljena od renomiranih svjetskih frizera koji predstavljaju glavnu pokretačku snagu globalnog uspjeha TONI & GUY i brenda label.m.

Edukatori su među sobom veoma različiti, svaki je talentiran u svom području: od pionirskog šišanja i tehnika bojenja do kreiranja editorijala i avangardnih stilova. Oni dijele svoje znanje i iskustvo sa 100.000 frizera iz cijelog svijeta, koliko ih godišnje dolazi na TONI&GUY seminare i programe.

Edukatori TONI&GUY dijele svoja znanja i na London Academy, kreiraju frizure za razna snimanja, dijele stručne savjete i smjernice u specijaliziranim medijima za druge frizere i širu publiku.

Uz to, svake godine prezentiraju nove, inovativne frizerske tehnike na ključnim modnim događajima poput London Fashin Week, London Collection Men i British Fashion Awards. Međunarodni umjetnički tim TONI&GUY dosad je osvojio mnogobrojne nagrade, uključujući 60 prestižnih naslova British Hairdressing Awards.

Jamčimo da će i najveći među vama vidjeti i naučiti nešto novo.

Ako želite pomicati granice i učiti od najboljih i najpoznatijih frizera u svijetu, prepustite se ekipi u TONI & GUY Međunarodnog umjetničkog tima.

MEĐUNARODNO PRIZNATA TONI&GUY DIPLOMA BIT ĆE DODIJELJENA SVIM POLAZNICIMA PO ZAVRŠETKU TEČAJA

RASPOLOŽIVI TEČAJEVI

BEGINNER’S COURSE

Naučit ćete frizerske tehnike, temelje na kojima su izgrađene karijere mnogih danas etabliranih profesionalaca.
PROČITAJ VIŠE

CREATIVE CUTTING & COLOURING

Vjerujemo da uspješan frizer mora stalno razvijati svoju kreativnost, istraživati nove ideje i pristupe.
PROČITAJ VIŠE

FUTURE FOUNDATION CUTTING

Ovaj motivirajući tečaj orijentiran je na izgradnju samopouzdanja, znanja i jačanje vještina kako bi se privukao velik broj klijenata.
PROČITAJ VIŠE

FUTURE FOUNDATION COLOURING

Tečaj je orijentiran na poboljšanje i razvoj vaših tehnika bojenja. Kreiranje uzoraka sekcija i postizanje . tzv. free-hand seamless boje
PROČITAJ VIŠE

MEN’S

TONI&GUY više puta je osvojio nagrade British Hairdressing Awards u kategoriji Men’s Hairdresser. Riječ je o nagradi za muške frizure godine.
PROČITAJ VIŠE

SESSION & EDITORIAL

Zanima vas moda i uređivanje za editorijale? Ako je tako, postoji li bolji učitelj umjetnosti kose za editorijale od službenih sponzora London Fashion Week?
PROČITAJ VIŠE

BESPOKE

U tri dana možete dobiti uvid u tri od četiri najpopularnija tečaja – Future Foundation, Creative Cut & Colour, Session and Editorial and Men’s.
PROČITAJ VIŠE

AVANT GARDE

Jedinstven i inspirativan tečaj našeg višestruko nagrađivanog Avangarde tima. Cilj im je potaknuti naprednog frizera na kreativno izražavanje i eksperimentiranje.
PROČITAJ VIŠE

ONLINE EDUKACIJA

LABEL.M: Lexicon The Atomic Cut

LABEL.M: Education Creative Cut & Colour

I

LABEL.M: Jon Wilsdon editorial Step by Step 2020

LABEL.M: Creative Cut & Colour