EDUKACIJE

Prestižna Toni & Guy akademija svake godine obuči u prosjeku 100.000 frizera iz više zemalja svijeta.

Edukatori Toni & Guy akademije čine Međunarodni umjetnički tim. Riječ je o nekima od najistaknutijih profesionalaca u frizerstvu. Ekipa je sastavljena od renomiranih svjetskih frizera koji predstavljaju glavnu pokretačku snagu globalnog uspjeha TONI & GUY i brenda label.m.

Edukatori su među sobom veoma različiti, svaki je talentiran u svom području: od pionirskog šišanja i tehnika bojenja do kreiranja editorijala i avangardnih stilova. Oni dijele svoje znanje i iskustvo sa 100.000 frizera iz cijelog svijeta, koliko ih godišnje dolazi na TONI&GUY seminare i programe.

Edukatori TONI&GUY dijele svoja znanja i na London Academy, kreiraju frizure za razna snimanja, dijele stručne savjete i smjernice u specijaliziranim medijima za druge frizere i širu publiku.

Uz to, svake godine prezentiraju nove, inovativne frizerske tehnike na ključnim modnim događajima poput London Fashin Week, London Collection Men i British Fashion Awards. Međunarodni umjetnički tim TONI&GUY dosad je osvojio mnogobrojne nagrade, uključujući 60 prestižnih naslova British Hairdressing Awards.

Jamčimo da će i najveći među vama vidjeti i naučiti nešto novo.

Ako želite pomicati granice i učiti od najboljih i najpoznatijih frizera u svijetu, prepustite se ekipi u TONI & GUY Međunarodnog umjetničkog tima.

MEĐUNARODNO PRIZNATA TONI&GUY DIPLOMA BIT ĆE DODIJELJENA SVIM POLAZNICIMA PO ZAVRŠETKU TEČAJA

ONLINE EDUKACIJA

LABEL.M: Lexicon The Atomic Cut

The Atomic (Cut) MATTIA ESPOSITO u videu će vas educirati kako napraviti teksturiranu bob frizuru koju su nosile poznate plavuše iz 70-ih i 80-ih  godina, kao što je Karlie Lloss koja se je s tom istom frizurom pojavila na naslovnici časopisa. Ovakav izgled postaje veliki trend i kod drugih top modela poput Arizone Muse i Charlotte Carey koje su nedavno odlučile za suptilnu promjenu uz dugi bob koji se je lijepo smjestio  između duge i kratke kose – baš prava dužina da se može svezati u rep.

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

LABEL.M: Education Creative Cut & Colour

Philipp Haug, International Artistic Director iz TONI&GUY akademije upoznat će vas s posljednjim trendovima u kreativnom šišanju na primjeru kratke kose koja izgleda ženstvenije ako su rezovi blagi, a razlike među pojedinim „stepenicama“ male, odnosno ako se pojedini prijelazi vizualno stapaju. To je posebno važno na vratu i oko ušiju.

LABEL.M The Tatami: Step by step

International Artistic Director iz TONI&GUY

LABEL.M Creative Cut + Colour

TONI&GUY

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

TONI&GUY : How to Personalize Your Next Haircut

Naučite kako personalizirati tehnike šišanja kose na način TONI&GUY akademije. Izvršni direktor Zak Mascolo i TONI&GUY Artistic tim pokazuju kako pomoću 12 klasičnih tehnika prilagoditi teksture kose koja odgovaraju pojedincu.

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

LABEL.M Duality Part 1: The Angles Cut

Kutni rez izrađen je korištenjem niza trokuta, koji su se uvijek koristili u konstrukciji šišanja za snagu i fleksibilnost. Čak i uz kutni oblik, trokuti se mogu lako smjestiti i postaviti u kuglu, što ih čini savršenim odjeljkom za bilo koji oblik glave i omogućava da nepovezani dijelovi sjede jedan pored drugog.

Potrebni proizvodi za izradu frizure Indire Schauwecker:

Potrebni proizvodi za izradu frizure Jona Wilsdona:

LABEL.M Duality Part 1: The Crescents Colour

Na tehniku bojanja Crescents utječu konture, efekt oblika glave, omogućavajući savršen tijek boje. Svaki pojedinačni oblik nanosa boje utjecat će na mjesto obojanog dijela kose.

Na primjer, uzimanje dijelova polumjeseca iznad zakrivljenosti glave, stvorit će istaknutiji položaj boje. Pogledajte ovaj video uradak i otkrijte

LABEL.M: Jon Wilsdon editorial Step by Step 2020

Ako trebate inspiraciju za novu frizuru, onda je ovo video za vas! Jon Wilsdon, International Artistic Director iz TONI&GUY akademije koji je 2019. godine osvojio nagradu za Britanskog frizera godine, korak po korak će vam pokazati kako napraviti savršeno zaglađen i elegantni rep koji je idealan za svaku priliku.

LABEL.M: Creative Cut & Colour

Izuzetno talentirana i dinamična članica TONI&GUY akademije, više nagrađivanog, internacionalnog umjetničkog tima, Indira Schauwecker započela je svoju frizersku karijeru već sa 16 godina i dio je TONI&GUY obitelji već 15 godina. Njen entuzijazam i urođeni frizerski talent istaknuli su je u frizerskoj industriji. Zahvaljujući njezinoj sposobnosnošću zamjećivanje detalja, pobjedila je na natjecanju Avant-Garde Hairdresser of the Year 2011, 2012. i 2016. godine. Ne samo da je primljena u British Hairdressing Awards Hall of Fame, nego je doma odnijela i nagradu ‘London Hairdresser of the Year.’ Kada nije u Londonu, Indira putuje diljem svijeta i surađuje s impresivnim svjetskim dizajnerima kao što su:
Dior, Prada, Miu Miu, Valentino, Ralph Lauren i Vivienne Westwood.

LABEL.M The Lexicon: The Roxy Cut

TONI&GUY akademije,

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

LABEL.M Editorial: The Pony Twist

TONI&GUY akademije,

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

TONI&GUY Hair Color Technique: Platinum blonde – Champagne blonde

Jared iz TONI&GUY akademije pokazuje kako obojati i istaknuti kosu stavljajući ukosnicu te segmentirati kosu pomoću tehnike tkanja i teksturiranja.

Potrebni proizvodi za izradu frizure:

LABEL.M Duality Part 1: The Curves Cut

Curves Cut način šišanja je fluidna meka linija koja slijedi obrise oblika glave i vodi se duž prednjeg dijela kose – zaokružujući prema natrag u područje vrata. Varijacija smještanja kose i prilagođenih duljina omogućava prilagodbu krivulja unutar ovog stila.

LABEL.M Duality Part 2: The Wick

Kao službeni sponzor Londonskog tjedna mode, nastavljamo crpiti veliko iskustvo T&G tima, koji radi na više od 80 pista godišnje, kako bi stvorili edukativne korak-po-korak edukacijske videe temeljene na nadolazećim ključnim trendovima. Ovaj video daje pregled tehnika koje su stvorene na najnovijim izložbama Londonskog tjedna mode. Ovdje su upotrebljene napredne tehnike F8, provlačenje kroz rep i uvijanje u kalupu.

Potrebni proizvodi za izradu frizure EFI DAVIES: