Nema proizvoda u košarici.

 • O Saphiri

  Saphira je žena koja je željela stvoriti profesionalnu liniju za njegu kose prožetu s 26 minerala.

  Tih 26 minerala dobiveni su iz Zemljine jezgre, iz njezine najniže točke – Mrtvog mora. Naši su kemičari otkrili da su tih 26 minerala najučinkovitiji sastojci za oporavak i hidrataciju kose i vlasišta.

  U 2011. godini, Saphira je pokrenula prvu prirodnu liniju za njegu kose u vlasništvu žene. Saphira i njezin tim stvorili su formule koje su bez sulfata i parabena. Linija proizvoda na bazi minerala osmišljena je za oporavak svih tipova kose.

  Saphira, kao majka troje djece, puno radi kako bi se pobrinula za svoju obitelj i posao. Njena strast je osiguravanje zdravih proizvoda za njegu kose čija poruka nadilazi samu kosu.

  Pronađi minerale u sebi

  Prema filozofiji obitelji Saphira, svaka osoba ima svoj jedinstveni „mineral” ili lijepe osobine. Budući da minerali revitaliziraju, hidratiziraju i liječe, svatko od nas mora pronaći svoje minerale i pozitivno utjecati na izlječenje obitelji, zajednice i svijeta u cjelini.

Saphira proizvodi

label.m proizvodi

label.m je nagrađivani pobjednik te modno-nadahnut razvio je paletu proizvoda za njegu kose od strane profesionalnih stilista pod kreativnim okom dinamičnog međunarodnog umjetničkog tima na čelu s Tonijem Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck. Misija label.m je potaknuti i njegovati kreativnost i osobnost među profesionalnim stilistima i klijentima širom svijeta.

label.m je brend zamišljen u salonu, a ne u laboratoriju. Dinamična, nagrađivana, modna kolekcija voljena je od stručnjaka i klijenata diljem svijeta. Pokrenuta u 2005 s 15 prepoznatljivih proizvoda, trenutna kolekcija label.m proizvoda uključuje ukupno njih 61, kategoriziranih u jednostavan 4C sustav: Cleanse, Condition, Create i Complete. Opsežna ponuda uključuje: Organic proizvode, Age-Defying therapy koji ciljaju na 5 ključnih znakova starenja kose i Lab lijek; naš novi proizvod u salonu koji se nalazi u samo profesionalanlnom asortimanu tretmana.