Organska kozmetika

Rolland je talijanska grupa koja od 1948. proizvodi parfeme i kozmetičke esencije. Od parfema i eteričnih ulja, proizvodnja se preselila u frizerski sektor. Među prvima u Italiji su proizvodili proizvode s prirodnim ekstraktima. Organski način je njihova glavna bit vodilja: proizvodi su rezultat 15 godina rada temeljenim na svijetu prirodne, biodinamičke, organske formulacije i na prirodnu kemiju koja nudi prave i konkretne rezultate.

S trenutnom akreditacijom dviju integriranih certifikata kvalitete: ISO 9001 i ISO 22716, Rolland se ističe u talijanskom kozmetičkoj proizvodnji i međunarodnom marketingu kroz sustav upravljanja kvalitetom u skladu s najvišim standardima kontrole. Arhitektura certifikacije ISO 22716 integrira se s obrascem ISO 9001, uz dodatne stroge zahtjeve koji utječu na kontrolu proizvoda i na proizvodni proces.

Izdvojeno iz asortimana

PRVI HRANJIVI SISTEM BOJENJA BEZ AMMONIJAKA S BIODINAMIČKIM I ORGANSKIM ULJIMA

Ova poznata talijanska tvornica zdravlja u kratkom se roku pretvorila u ključnog ambasadora zdravog, ekološki prihvatljivog načina života. Osim što su proizvodi Owaya organski i njihova ambalaža je ekološki prihvatljiva, tube su aluminijske, a boce su staklene i boje jantara, kakve se koriste u farmaciji jer osiguravaju trajnost proizvoda i mogu se beskonačno reciklirati.

Malo koji proizvođač može se podičiti cijelom paletom proizvoda za profesionalne frizere, ali i masovno tržište. Upravo se talijanski Oway ističe od drugih proizvođača svojom kompletiranom ponudom. Bez obzira tražite li šampon, pjenu, sprej, kremu, masku ili pak boju za kosu, sve ćete naći na policama Owaya. Brend je u svijetu prepoznatljiv po kvaliteti proizvoda, ali i odnosom s kupcima prema kojima tvrtka njeguje personalizirani pristup.

Stručnjaci u Owayu osmislili su formule koje običan tretman kod frizera pretvara wellness i spa iskustvo koje relaksira duh i tijelo. Riječ je o brendu koji je uspio stvoriti nešto što konkurencija nije, postali su brend s ljudskim licem koji nudi prirodan i zdrav životni stil baziran na ekološki prihvatljivim formulama razvijenima na biodinamičkoj farmi u okolici Bologne.

Istančana mješavina eteričnih ulja, hidrolata, maslaca i ostalih prirodnih i egzotičnih sastojaka učinila je Oway jedinstvenim i prepoznatljivim brendom. Već prvo iskustvo s Oway organskim proizvodima nadilazi puku konzumaciju proizvoda i pretvara se u nezaboravno wellness iskustvo kojem ćete se vraćati. Jedinstvena luksuzna usluga i osjetilni rituali koji okupiraju sva osjetila, povest će vas u novi svijet organskog načina života.

Etički proizvedeni sastojci u proizvodima Owaya potječu većinom iz kontrolirane biodinamičke farme, a sastojci poput datulja iz afričke države Burkina Faso gdje se cijelo jedno selo uključilo u branje datulja i njihovu pripremu za Oway.

Oway - WEBSHOP
Oway - HRVATSKA