• Povijest

  Nilo International – The SPA Industry

  NILO je specijalizirani proizvođač opreme i namještaja za SPA i wellnes centre, beauty salone, hotele i beauty institute.
  Tvrtka je osnovana 1987 kao dio Maletti grupe, i oduvijek je bila fokusirana na asortiman koji je komplementaran asortimanu grupe, proizvodeći namještaj i opremu za institucije koje nude wellness i beauty tretmane.

 • Asortiman

  Oduvijek pazeći na specifičnosti beauty sektora i njegove korisnike, Nilo iskorištava proizvodnju i komercijalnu sinergiju koju nudi Maletti grupa, na taj način omogućava kreiranje kolekcije koja ima raspon od namještaja do dodataka, uključujući individualne krevete za tretman ali i potpuno opremljene kabine.

  Nilo raspon proizvoda je jako širok i komplementiran je od strane kolekcija dizajniranih od strane poznatih dizajnera kao Claudio Silvestrin i Christophe Pillet.

  Sa kompletnom linijom proizvoda dizajniranom da zadovolji najnovije trendove u SPA i wellness opremanju dok istovremeno pokriva široki sektor medicinske opreme (zahvaljujući pažljivoj segmentaciji), Nilo je postao vodeći natjecatelj na međunarodnom tržištu. Nilo proizvodi se mogu naći u vodećim SPA i wellness centrima kao i u termalnim kupeljima, prestižnim hotelima, fitnes centrima, medicinskim ordinacijama i beauty salonima širom svijeta.

  Globalna kompanija koja je osmislila i opremila tisuće centara širom svijeta, sa prodajnom mrežom koja se sastoji od iskusnih profesionalaca, koji pokrivaju sva međunarodna tržišta. Upravo je to – Nilo The SPA Industry – postao danas.

 • Filozofija

  NILO je predan razvijanju i proizvodnji sistema za opremanje, opreme i dodataka za profesionalce u beauty, frizerskoj i wellness sektoru širom svijeta, uvijek koristeći naj naprednije tehnologije i uvijek u skladu sa naj novijim trendovima u dizajnu.

  Nilo dnevni ciljevi su pružanje vlasnicima SPA, wellness centrima, beauty salona i hotela prilika da kreiraju prestižne i inovativne slike svojih ustanova, nudeći naj bolje moguće radne uvjete i istovremeno maksimiziraju prihode, ali istovremeno osiguravajući neosporivo korisničko iskustvo.

Easy Beauty

Easy Beauty je proizvodna linija Nila koja pokriva srednji segment tržišta.
Linija Easy Beauty, zapravo, je podjela Nila koja je uvijek nastojala ostvariti svaku moguću optimizaciju u pogledu istraživanja i razvoja, inženjeringa, nabave, proizvodnje i logistike, kako bi se razvili Nilo proizvodi izuzetne kvalitete i po povoljnim cijenama.

Nastala je kao izvediva alternativa vrhunskom proizvodnom asortimanu, predstavlja idealno rješenje za one koji žele opremiti SPA, wellness centre ili salone za uljepšavanje praktičnim, svestranim i funkcionalnim namještajem po atraktivnim cijenama.

Čvrste i pouzdane stavke koje institucijama omogućuju da uživaju u svim dizajnu, izdržljivosti i slikovnim sadržajima koji su obično povezani s proizvodima Nila, ali po pristupačijim cijenama. Easy Beauty duguje svoj uspjeh svojoj sposobnosti da pomiri kvalitetu i cijenu svojih proizvoda.