Maletti asortiman

Samo jedno ime: Maletti

od 1936 Maletti je sinonim za dizajn, inovaciju, tehnologiju i prije svega strast.
Strast koja je osigurala da Maletti bude globalni predvodnik u proizvodnji namještaja za salone, dragulj u kruni Talijanske proizvodnje prepoznat u cijelom svijetu.

Želja za neprestanim unapređenjem radnih alata koje koriste stilisti, u pogledu izgleda i funkcionalnosti, bila je osnovni pokretač Maletti-a u povijesnom odabiru da radi sa međunarodno poznatim dizajnerima tijekom godina, uključujući Philippe Starck, Borek Sipek, Claudio Silvestrin, Ross Lovegrove, Christophe Pillet, Didier Gomez, Maurizio Macciocchi, Matta & Varaschin i druge uz njih.

Odabir koji je revolucionirao stil i postavio sve trendove koji su ostavili svoj znak na uređenje salona tijekom proteklih 30 godina.

Istraživanja i tehnološke inovacije primijenjene na salonski namještaj od strane Maletti-a iz temelja su promijenile namještaj za frizerske salone, čineći ih udobnijima za pružatelje usluga, ali i za klijente, često transformirajući jednostavne usluge koje pruža salon u zaokruženo iskustvo za svakog klijenta.

Primjeri ovoga su konkavni nasloni za vrat na praonicima, manualni pa zatim električni nasloni za noge, roler i zračna masaža, od nedavno, kromo terapija, kombinirana sa SVK „specifična voda za kosu“ sistem koji transformira vodovodnu vodu u vodu za čišćenje kose. Napredne inovacije za radna mjesta, uključujući ekrane integrirane u ogledala kao i uvođenje tehničkog stola kao novi element uređenja prostora.

Ovo su sve inovacije koje je uveo Maletti tijekom godina, a postale su standardi u sektoru frizerstva.

Prva kompanija na svijetu za prodaju frizerskih stolica i praonika, najširi proizvodni portfolio uključuje kreacije nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera. 33000 m2 najsuvremenijih proizvodnih pogona, najveći show room na svijetu posvećen beauty industriji, proizvodi dostupni putem distributera u većini zemalja. To je Maletti danas, nakon 75 godina iskustva.

Maletti poslovna zgrada