Tvrtka u službi ljepote

Naziv tvrtke predstavlja spoj sljedećih riječi Kosmetic – Equipment – PROfessional, drugim riječima – Profesionalna oprema i kozmetika.

Zapravo je KEPRO Spa specijaliziran za prodaju i distribuciju proizvoda, pribora i profesionalnog namještaja namijenjenog klijentima koji traže najbolju kvalitetu. Proizvodi su prvenstveno namijeneni za profesionalce, frizere, estetičare, ali i za široku upotrebu.

Kepro prodaje više od 22.000 artikala u 50 zemalja širom svijeta. U svojstvu ogromnog univerzalnog distributera u Italiji prodaje 120 marki koje su među najmarkantnijim brendovima na području profesionalne ljepote.

Profesionalci ovdje mogu naći širok raspon proizvoda, a krajnji potrošači mogu zadovoljiti svoj zahtjev za ogromnim izborom i savršenim odnosom kvalitete i cijene.

Rezultati koji su postignuti u 28 godina rada doveli su Kepro Spa do višerazinske tvrtke koja surađuje s frizerskim, estetskim, beauty SPA salonima, trgovinama kozmetikom, profesionalnim distributerima i javnošću.

KayPro kozmetika za njegu kose

KAY PRO profesionalna kozmetika za sve tipove kose

Čvrsta i njegovana kosa, sjajna i puna volumena, izuzetno je važna za cjelokupni izgled i dojam. Nažalost većina nas se susrela sa problemima kose, kao naprimjer ispadanje, prhut, masno ili suho vlasište, ispucali vrhovi, oštećena kosa od kemijskih tretmana ili pak pretjeranog korištenja električnih aparata. Ponekad jednostavno pogrešan izbor proizvoda za njegu ili styling kose, prijevremeno oštete kosu koja gubi vlagu, elastičnost i vitalnost.

Posljedice su – oštećena kosa.
Oštećena, suha i rascvjetala kosa je tanka, gruba i suha na dodir. Krhka i lomljiva kosa je bez sjaja, suha i porozna, sklona rascijepljenim vrhovima.

Kay Pro donosi profesionalne proizvode za njegu kose, prema tipovima kose i prema tipovima problema koje otklanja. Mala količina proizvoda donosi vrhunske rezultate, ako je dobro dijagnosticiran tip kose i odabrana odgovarajuća linija proizvoda.

KayPro - WEBSHOP

Izdvojeno iz asortimana

Kay Direct intenzivne boje za kosu

KayDirect - WEBSHOP

Kay Color boje za kosu

KayColor - WEBSHOP

Kay Pro Color Mask za kosu

Color Mask - WEBSHOP