Balmain Hair Couture Paris

“Žele da mislite kako je kosa samo kosa. No, to nije bilo kakva kosa. Absolute “Must Have”

Danas je izraz ‘ekstenzije’ postao sinonim za bilo kakvu kosu koja je na tržištu i koju nude. No za dlaku je jako bitno kako se radi, njena kvaliteta te firma koja stoji iza nje. Prije više od 40 godina, Balmain Hair (nositelj licence Pariške modne kuće) je postavio jedan zadatak: Odabrati i obrađivati najbolju kosu na svijetu!

Posvećeni poslu, ovaj tim neće stati dok kosa nije savršena: dobro obučeni i educirani stručnjaci za kosu aktivni su u dogovoru i usavršavanju u više od 50 zemalja širom svijeta! Postoji razlog zašto je Balmain Hair jedina tvrtka u svijetu koja daje 6 mjeseci garanciju na kosu!

Topstil u poudi drži Fill-in keratinske ekstenzije, umetke na češljiće, “Hair Dress” umetke koje oblačite kao i omiljenu haljinu, “Ponytail” dugi visoki repovi na klipsu.

Za pravilnu njegu i održavanje u ponudi je cijela linija proizvoda za pranje, njegu i stiliziranje kose; šampon, regenerator, sprejevi za kosu jaći ili slabiji, leave-in sprejevi za njegu koji se ne ispiru, putni setovi sa osnovnim proizvodima i neizostavna četka za raščešljavanje ekstenzija, daleko najpoznatija u svojoj kategoriji. Poboljšana četka za raščešljavanje ekstenzija od prirodne i umjetne kose. Mekana, fleksibilna, neće počupati spojeve, a ekstenzije će održavati u optimalnom stanju. Sugeriramo da raščešljavanje započnete češljanjem vrhova, potom od polovice kose prema vrhovima, tek na kraju od korjena prema vrhovima.

Balmain ekstenzije za kosu LookBook