• Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
  • Facebook Pagelike Widget
Početna / Novosti / Moroccanoil u magazinu ‘WOMEN IN ADRIA’

Moroccanoil u magazinu ‘WOMEN IN ADRIA’

Ako ste propustili članak o izvanrednim svojstvima Moroccanoila u online magazinu za uspješne poslovne žene Women in Adria, donosimo cijeli tekst ovdje.

Moroccanoil ulje kozmetički je proizvod za kosu s nemasnom formulom koja daje trenutni sjaj, a namijenjen je svim tipovima kose.

Moroccanoil ulje prvo je ulje ove vrste koje ne masti, potpuno se upija u kosu, zatvara kutikulu, jača i hrani vlasište te ne ostavlja talog.

Ulje možete nabaviti u boljim frizerskim salonima i Top Stilu ili naručiti preko njihova webshopa.

Sunce uništava kosu

Jedinstvena formula Moroccanoil ulja bazirana na arganovom ulju preko noći je stekla kultni status među profesionalcima ali i među običnim korisnicima diljem svijeta.

Ulje je idealno za omekšavanje neposlušne, guste kose te za osobe sa suhom i beživotnom kosom, oštećenom uslijed bojanja, minivala ili vanjskih utjecaja.

Primjerice, sunce veoma nepovoljno utječe na kosu jer UV zrake prodiru u kosu i uništavaju njenu strukturu. Kosa tako ostaje dehidrirana i lako puca.

Da bi doskočili problemu štetnih vanjskih utjecaja, Moroccanoil je osmislio formulu koja se pokazala idealnom za očuvanje strukture kose, hidratiziranje i njegu.

Nova ovisnost mnogih svjetskih ljepotica

Tajna ovog ulja su sastojci u formuli koja je bazirana na arganovom ulju a koju mnogi pokušavaju kopirati.

Nije na odmet spomenuti da su svi Moroccanoil proizvodi – šamponi, maske, regeneratori, lakovi… – postali obavezni predmeti u torbicama mnogih poznatih svjetskih ljepotica poput Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Charlize Theron, Lady Gaga, Salma Hayek, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Natalie Portman…

Cijeli članak objavljen je OVDJE.