Početna / Novosti / Moroccanoil, priča o uspjehu!

Moroccanoil, priča o uspjehu!

Priča o uspjehu, želji za inovacijama i neprekidnoj potrazi za jednostavnim proizvodima visoke učinkovitosti oblikovala je kultni brend:

MOROCCANOIL

Poziv frizerima! Mi smo mlada tvrtka s mnoštvom mogućnosti. Pozivamo vas da budete dijelom ove vizije.

TAJNA FORMULA: ORIGINALAN TEMELJ ZA SVE VRSTE KOSE

U prilogu CNN-a tretman Moroccanoil proglašen je „vrlo moguće drugom najvrjednijom tajnom formulom na svijetu”, pri čemu je prva Coca-CoIa®. Voditeljica vijesti Erin Burnett na taj je način usporedila navedena dva brenda zbog njihovih strogo čuvanih formula. Tretman Moroccanoil vrlo je cijenjena formula prožeta arganovim uljem i sastojcima visokih performansi koji oblikuju i njeguju kosu. Radi se o nagrađivanoj poslovnoj tajni koja je donijela revoluciju u industriju, kao začetnik na području njege kose uljima.

POTPUNI PRISTUP NJEZI I OBLIKOVANJU KOSE PROŽETIMA ULJIMA

Moroccanoil je začetnik i vodeća tvrtka u proizvodima za ljepotu prožetima uljima. Ono što nas razlikuje od drugih brendova je naša stručnost u osmišljavanju formula koje sjedinjuju njegujuća i hranjiva svojstva ulja s kozmetičkim sastojcima pri čemu nastaju emulzije visokih performansi. Svi naši proizvodi; od proizvoda za pranje i njegu do proizvoda za oblikovanje i završno uređivanje, prožeti su uljima, što je jedinstven pristup njezi i oblikovanju kose, jer kosu ostavlja prirodno podatnom i sjajnom, ali i sa svakom uporabom poboljšava njezino stanje.

ZAŠTO ULJE?

Žene su stoljećima pri uljepšavanju koristile dragocjena ulja kako bi njihova koža i kosa bile blistavog i zdravog izgleda. Bogata vitaminima i antioksidansima, ova stara tajna ljepote je i najučinkovitija jer imitira prirodni način hidratacije i zaštite našega tijela. Moroccanoil je inspiriran ljekovitom snagom ulja i tu je tradiciju usvojio kao filozofiju brenda; njegujuća i obnavljajuća svojstva ulja našla su ponovno svoju primjenu u modernom svijetu.

KARAKTERISTIČNO PAKIRANJE I MIRIS

Inspirirani Mediteranom , krajolikom, morem, ljudima, kulturom i njegovim mirisima, naše karakteristično pakiranje i miris doprinose osjetilnom iskustvu Moroccanoila. Svi naši proizvodi utjelovljuju ta svojstva: izražajna „Moroccanoil tirkizno plava” inspirirana je bojom Sredozemnog mora, dok su naglasci u upadljivoj „Moroccanoil narančastoj” posveta zlatnom tonu nagrađivanog originalnog tretmana Moroccanoil. Smeđa boja korištena za naglašavanje na mnogim našim proizvodima odražava zemlju i pijesak Mediterana.

Nezaboravan i umirujući, prepoznatljivi miris Moroccanoila i sam je postao kultnim; karakterističan miris pobuđuje slike opuštajućeg odmora na obali mora i osjećaj uživanja u luksuznoj wellness oazi.

VODEĆI U BORBI PROTIV NEZAKONITE TRGOVINE

Ističemo se predanošću frizerskim salonima, djelomično zahvaljujući našoj vodećoj ulozi u borbi protiv nezakonite trgovine i ustrajnim naporima u sprječavanju prodaje kopija i krivotvorina, čime štitimo i potrošače i ugled frizerskih salona. Kontinuirano ulažemo znatna sredstva u razvoj sveobuhvatnog i tehnološki naprednog sustava kako bismo zadržali vodeće mjesto i uspješnost u ovoj borbi.

Moroccanoil proizvode za njegu kose možete kupiti putem internet trgovine!