Početna / Novosti / Moroccanoil : Nova ovisnost hollywodskih zvijeda!

Moroccanoil : Nova ovisnost hollywodskih zvijeda!

Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Charlize Theron, Lady Gaga, Salma Hayek, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Natalie Portman – samo su neke od zvijezda koje su nazvale Moroccanoil novom ovisnošću.

Moroccanoil jedinstveni je proizvod na tržištu koji kosi vraća svilenkasti sjaj, a sadrži ultra laganu, nemasnu formulu na bazi argan ulja pomoću koje obnavlja kemijski tretiranu kosu, kosu oštećenu uslijed bojanja, minivala te drugih nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Nakon samo jednog Moroccaoil tretmana, kosa će biti znatno sjajnija, dok će se redovitom primjenom Moroccanoila, ublažiti lomljenje kose i ispucalost vrhova.

Preparat Moroccanoil Treatment može se koristiti uz bilo koji preparat za bojanje kose ili kemijski tretman kao što su boje za kosu, pramenovi i preparati za ravnanje kose. Kako bi kosa dobila sjaj, a boja dubinu, u boju se umiješa 4-7 ml preparata Moroccanoil treatment-a i kosa će biti vidljivo sjajnina i jača. Moroccanoil namijenjen je svim tipovima kose što ga čini proizvodom A kategorije, te je jedan od najprodavanijih proizvod u Americi i Kanadi.

Za postizanje izuzetnih rezultata, nakon šamponiranja i regeneratora nanesite nekoliko kapi preparata MOROCCANOIL TREATMENT na kosu. Kosa će biti sjajnija i zdravija nakon samo jedne aplikacije. Sa višestrukim aplikacijama, održava se dobro stanje kose, ublažavaju oštećeni vrhovi i lomljenje kose.

Trenutno se upija u kosu, a formula preparata pomaže kod smirivanja nestašne kose, lakšeg raščešljavanja te dugotrajne njege. Namijenjeno je svim tipovima kose.

Moroccanoil proizvodi su u prodaji u Hrvatskoj u Trgovini TOPSTIL, Lanište 1h, te u ovlaštenim frizerskim salonima.

Ne zaboravite potražiti novu formulu sa crvenih tepiha putem webshopa!