Početna / Novosti / DIVADERME ZA PREKRASNE OBRVE I TREPAVICE U TRENU

DIVADERME ZA PREKRASNE OBRVE I TREPAVICE U TRENU

DIVADERME ZA PREKRASNE OBRVE I TREPAVICE U TRENU

Divaderme je linija proizvoda za ljepotu namijenjena oblikovanju obrva i trepavica.

Divaderme proizvodi se jednostavno nanose i daju zapanjujuće rezultate. Proizvodi su namijenjeni ženama svih dobnih skupina.

  • Jednostavno se apliciraju
  • Sadrže prirodne sastojke
  • Traje cijeli dan

Divaderme proizvodi zadržavaju jedinstvenost i kvalitetu ako se pojedinačno koriste, a kada ih se koristi u kombinaciji postižu najbolje rezultate. Sadrže sastojke koji njeguju i potiču rast trepavica i obrva.

Jeste li znali…

Svi Divaderme proizvodi su hipoalergeni – nisu testirani na životinjama i ne sadrže umjetne mirise, parabene i konzervanse.

DIVADERME BROW EXTENDER II

DIVADERME Brow Extender II u kratkom je roku postalo nezamjenjiv proizvod za obrve namijenjen ženama svih dobnih skupina koje žele imati prirodne, prekrasne obrve. Brow Extender II, ponos talijansko – američke tvrtke Divaderme, potpuno je prirodan proizvod za obrve koji pruža savršenu prekrivenost, dugotrajne rezultate i prirodnu definiciju obrva. Brow Extender II namijenjen je svakome tko želi postići jedinstvene, savršeno oblikovane obrve. Inegriran aplikator osigurava ravnomjerno i postupno nanošenje proizvoda i besprijekorne rezultate. Brow Extender II sadrži prirodna vlakna koja daju punoću obrvama i prekrivaju manje nedostatke. Nanesite proizvod više od jednom za dodatnu punoću i intenzivniju nijansu. Proizvod se nanosi u smjeru rasta dlake ili u suprotnom smjeru. Brow Extender II je potpuno prirodan proizvod koji sadrži 50% vlakna biljaka, 30% minerala i 20% biljnih ekstrakata.

Proizvod je vodootporan i ne sadrži mirise, parabene i konzervanse. Brow Extender II dostupan je u 5 nijansi: Light Blonde, Ash Blonde, Cappuccino Brown, Chocolate Brown i Espresso Brown.

Karakteristike proizvoda:

50% PRIRODNA VLAKNA
30% GLINA MORSKIH MINERALA
20% BILJNI EKSTRAKTI + VITAMINSKI TRETMANIgel fikser

DIVADERME FX II DE-FINER GEL

FX II DE-FINER GEL je proziran gel koji fiksira vlakna na jednom mjestu cijeli dan. Divaderme FX II DE-FINER GEL je u potpunosti prirodan proizvod za obrve koji njeguje i pospješuje rast. Odlično za neposlušne obrve. Četkica razdvaja dlake i fiksira ih na mjestu.

FX II DE-FINER GEL sadrži prirodne biljne ekstrakte koji pojačavaju i stimuliraju rast dlake kroz trajnu uporabu.

Savjet: Nanesite na trepavice i obrve preko noći za optimalnu uporabu.

Jeste li znali…

Divaderme FX II De-Finer Gel vrlo je jednostavan za korištenje. Četkica olakšava nanošenje na svaku dlaku i osigurava da obrve ostanu na mjestu.

DIVADERME MASCARA DIVA FX II – napredna tehnologija za poticanje rasta

Sanjate o dugim, punijim trepavicama? Divaderme s ponosom predstavlja Mascara Diva FX II, novu maskaru pojačanu tehnologijom nano-peptida za pospješivanje rasta. Divaderme Mascara Diva FX II sadrži miristol pentapeptid-17 koji osigurava hranjive tvari za jačanje rasta trepavica. Na taj način trepavice postaju dulje i jače tijekom vremena. Divaderme Mascara Diva FX II savršen je proizvod ako želite postići duljinu i volumen uz pomoć potpuno prirodnih proizvoda. Sadrži arganovo ulje i ulje ruže Rosa Damascena koje hranjivo djeluje na vaše trepavice.

Nanošenje: Nanesite maskaru od korijena do vrhova. Četkica će razdvojiti trepavice i ravnomjerno nanijeti maskaru. Za maksimalan učinak ne zaboravite trepavice u unutarnjem i vanjskom kutu oka. Koristite Divaderme Mascara Diva FX II s Lash Extender II za najveću duljinu. Uklonite maskaru uobičajenim sredstvima za uklanjanje šminke. Mascara Diva FX II nema mirisa, ne sadrži parabene, konzervanse ili nikal. Ovaj proizvod je potpuno prirodan i sadrži 7 % hranjivih ulja. Mascara Diva FX II dolazi u crnoj boji.

Savjet: Ne pumpajte štapić unutra – van jer to tjera maskaru prema vrhu bočice. Maskara će se tako brže osušiti.

Karakteristike proizvoda:

87% PRIRODNA MASKARA
6% PEPTIDI
7% ARGANOVO ULJE

DIVADERME LASH EXTENDER II

Divaderme LASH EXTENDER II sadrži prirodna celulozna vlakna koja se nanose na vrhove trepavica kako bi se postigao efekt dugih trepavica. Lash Extender II uvijek treba koristiti s maskarom. Lash Extender II također djeluje kao serum koji jača i stimulira rast trepavica.

Koristite proizvod odmah nakon nanošenja maskare, dok su trepavice još vlažne, kako bi se postigao bolji rezultat. To je nužno kako bi se vlakna spojila s trepavicama. Završite s ponovnim nanošenjem maskare kako bi se zatvorila duljina trepavica stvorena uz pomoć vlakana. Vlažna maskara pomoći će u oslobađanju efekta seruma Lash Extender II.

Savjet: Nanesite Lash Extender II na trećinu vanjskog dijela trepavica, nagnite se lagano naprijed kako bi se lako uklonio višak vlakana. Nanesite Lash Extender II ponovo dok ne postignete željenu dužinu. Ne zaboravite na kraju dodati maskaru.

Divaderme Lash Extender II ne izaziva suzenje oka te se lako uklanja sredstvima za uklanjanje šminke.

Divaderme Lash Extender II potpuno je prirodan proizvod. Divaderme Lash Extender II nema mirisa, ne sadrži parabene i konzervanse.